slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Iphone 14 pro MAX 128gb space black GARANCIJA SNIZENO

855 €

Jagodina
Korišćeno
80
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Pendula
Član od 09.02.2012.
U ponudi iphone 14 pro max space black 128 gb odlicno ocuvan uvek sa maskom zastitnim staklom i zastitom za kameru kao sto se vidi na slikana uz njega dolazi punjac sa kablom magnetni punjac i power bank takodje i 7 maskica prakticno dajem sve sa prve slike sve na njemu radi baterija drzi dan uz aktivno koriscenje telefon je kupljen u a1 i jos uvek ima garanciju skoro do oktobra ove godine tacnije 28.09.2024. Isporuka besplatna u Paracinu Cupriji i Jagodini razlog prodaje kupovina novog telefona. ZAMENA SAMO ZA S24 ultra eventualno iphone 15 pro uz neku moju doplatu razumnu naravno
ID Oglasa: #165849657
Informacije
Uplata pre slanja za naloge koji imaju jednu ili vise negativnih ocena ili bez ocena. Slanje iskljucivo aksom pod uslovom da se drugacije ne dogovorimo. Vracanje paketa je moguce samo ako vi platite postarinu nazad.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.