slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Iphone 4-16gb Br.D29

2.000 din

Niš
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
44
0
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Fotokopirnica
Član od 18.04.2023.
Svi oglasi

na prodaju iphone 4 -16gb koji je fabricki sim free i bez iClouda , nema nikakve naloge i moze da se vraca na fabricka podesavanja. Ima ostecenje stakla kod home dugmeta pa dugme radi ali treba jace pritinuti. Ostalo sve radi na telefonu. Baterija 81%. Ide bez punjaca i opreme. Cena snizena i fiksna. Na telefonu radi: ton, touch, wifi, obe kamere , baterija , sva dugmeta . . . . . . . Ima muziku i igrice , youtube radi preko safarija.

Br. D29

radim icloud bypass na svim iphonima bez mogucnosti upotrebe sim kartice osim za iphone 3 i 3gs gde moze i otkljucavanje sima. cena na veliko 5e po komadu.

kontakt iskljucivo porukama ovde na KP

ID Oglasa: #165908621
Informacije

Uslovi:

Uglavnom sve saljem post expresom osim ako paket nije vecih dimenzija, u tom slucaju saljem bexom.

Na neispravne stvari nema garancija i ne prihvatam reklamaciju. Na ispravne stvari prihvatam vracanje ali troskove vracanja snosi kupac.

Molim vas procitajte uslove i ako se neko ne slaze sa uslovima ljubazno ga molim da ne narucuje nista od mene.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.