slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

HTC one M7, lineage, android 10, sa punjačem, VEOMA RETKO!

2.000 dinFiksno

Beograd | Palilula
Korišćeno
Dostupno odmah
27
2
pre 10 dana
Knjižara Višnjička Banja
Član od 29.04.2022.
Svi oglasi

Prodajem legendarni HTC one M7 sa instaliranim androidom 10 u originalnoj kutiji i sa originalnim punjačem.  Telefon sam koristio oko godinu i po dana i uglavnom sam bio zadovoljan njime. Uređaj je od metala i koristi micro sim kartice,  sim free je i treba Vam iglica da biste stavili SIM karticu sa strane.

 

Ekran je ceo, sa sitnijim ogrebotinama što je i normalno. Tač skrin radi na oko 80 % ekrana (što vidite i po testu sa slike), a ako tač ne radi gde želite možete rotirati ekran. Baterija je na 90 % kapaciteta, ali subjektivno je baterija zadovoljavajuća (slabija) jer izdržava jedan dan prosečne upotrebe.  Ako stalno koristite telefon, računajte na 2 punjenja dnevno.

 

Internet radi i preko SIM kartice i WiFi-ja, kamere koje su za današnje uslove dobre i bluetooth rade i video se može snimati do 5 minuta jer nije originalna aplikacija. FM radio nažalost ne radi. Uređaj ima i 3,5 mm konektor za slušalice koji je u današnje vreme redak.   Telefon ima custom rom lineage 17.1 koji je zapravo android 10 sa kojim sve aplikacije rade.  Ima 2 GB RAM i 32 GB ROM memorije, pa je ovo odličan sekundarni telefon.  Zvučnici su odličnog kvaliteta jer su stereo.

 

Uz telefon ide originalni punjač koji je 5 V i 1 A, pa ne može da puni brzo. Dobijate i originalnu kutiju i papire vezane za telefon. Telefon prelepog dizajna je vrlo dobar, mali i relativno brz i ima veoma redak operativni sistem i verujem da se nećete pokajati ako ga kupite. Srećna kupovina!

ID Oglasa: #166236672
Informacije

Moguće je preuzimanje lično u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem Post Express-om (podrazumevano), kao CC paket ili preporučenom tiskovinom za knjige, a poštarinu plaća kupac. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite putem KP poruka. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.