slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Huawei P9 Lite Mini Zlatni DualSim - SimFree

4.000 din

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
202
5
pre 10 dana
Milos
Član od 03.04.2012.
Svi oglasi

Huawei P9 Lite mini Zlatne/Gold poledjine telefona. Model SLA-L22 DualSim (znaci 2 sim kartice ili 1 sim kartica i 1 memoriska kartica MicroSD(ne dobija se)). Telefon SimFree oba slota = Rade na svim nasim karticama = operaterima. Telefon je ocuvan dosta dobro sem sto ima na donjem levom cosku pad koji je malo ostavio otisak na plastiku same ivice koja ne smeta za koricenje niti ima neke nus pojave kao spadanje poklpca ili slicno. Otisak prsta se nalazi na zadnjem delu telefona i ispravan je,   Tac staklo bez ogrebotina i ostecenja i radi naj normalnije precizno. Telefon ekran 5" inci lagan i tanak , U telefonu je sistem Android 7.0 ( Nougat ). Telefon ima 16 GB interne memorije i 2GB ram memorije i to je dovoljno za ne previse zahtevne korisnike koji bi igrali igrice ili instalirali 10 aplikacija koje kakvih, dovoljno je za osnovnu komunikaciju viber, whotsapp, FB u eventualno citanje vesti ali znajte da i to citanje puni vas telefon i vremenom se zagusi , mikrofon i zvucnik se jasno glasno cuju, kamera zadja 13mpx sa blic osvetljenjem dok prednja kamera ima 5mpx iobe lepo rade, wifi radi odlicno kao i Bluetooth nema smetnji seckanja ili mana nikakvih. Baterija traje oko 1 dana bez interneta a ako se visi na internetu - raznim aplikacijama i vestima citanje intenzivno onda gura oko 12-15-20-24 h mozda i vise sve zavisi kako se koristi i koliko i za sta. Znaci normalno kombinovano koricenje svega gura dan i vise. Ima SRPSKI U Meniju telefona. Uz Telefon se NE dobija NISTA jer nije ni doslo a da kupujem kineske i buvljak punjace da bi ste imali na stanju to ne radim. Svakako koristi MicroUsb kabli za punjenje a to bi trebalo da svako ima u  kuci bar 1 ako ne i vise komada jer se koriste unazad 10 godina. Telefon ce se dobiti resetovan bez naloga i spreman za novog vlasnika. Odlican manji telefon za pocetnike ili starije osobe ali koji nemaju previse ocekivanja i nisu prezahtevni da im treba gomila aplikacija.   Cena je Fixna !

 

POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE MOZDA NADJETE NESTO STO BI VAS ZANIMALO.

ZAMENE ME NE ZANIMAJU !

 

Licno preuzimanje u Beogradu/Konjarnik/Na Adresi. A za ostale REGISTROVANE kupce moguce slanje Postexpresom i placanje pouzecem, ZA NEREGISTROVANE I NEGATIVNO OCENJIVANE PRVO UPLATA NA TEKUCI RACUN PA SLANJE ! ! !

 

Odgovaram na SMS i KP poruke

ID Oglasa: #158689778
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.