slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Huawei Y6 SCL-L01 Black

3.000 din

Paraćin
Korišćeno
Dostupno odmah
21
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Branislav
Član od 28.11.2011.

Na prodaju mobilni telefon Huawei Y6 (SCL-L01) Black.
 SIM-free.   Telefon ima zaštitno staklo.
 Telefon je odlicno sačuvan, lajsne bez ogrebotina ima veoma male skoro nevidljive tragove korištenja. Jedina mana koja apsolutno ne utiče na rad je mala ljubičasta mrlja koja je još od kupovine telefona i samo se vidi na crnoj pozadini a prilikom rada apsolutno se ne primećuje (zadnja fotografija zaokruženo crvenim).
Besprekorno je ispravan, telefon je resetovan i spreman za bilo koju sim karticu. Ima originalnu kutiju.                  Osnovna specifikacija:

Memorija: 8 GB, 1 GB RAM,
Kamera: 8 MP, 3264 k 2448 piksela, autofokus, LED blic,
Ekran: 5.0 inches
 LCD kapacitivni ekran osetljiv na dodir, uz telefon punjač i standardni kabl micro usb,
baterija 1-2 dana (baterija je zamenjiva i ne treba vam serviser) sve je ispravno i sve radi na telefonu
na slikama se vidi stanje telefona
kamera prednja 2mpix kamera zadnja 8mpix
kapacitet telefona 8gb
memorija 1gb
verzija 5.1.1 android  emu je 3.1
cpu je sa cetiri jezgra na 1.1 ghz                                                                                                     Ko je u mogućnosti može i lično preuzimanje ili slanje postexpresom.   Prilikom slanja uređaj šaljem adekvatno upakovan i dobro zaštićen.   Ne odgovaram na oštećenja nastala u toku transporta.   Garancija nema, reklamacije ne prihvatam.   Dobro razmislite pre kupovine ako vam uslovi i opis ne odgovaraju nemojte ni kupovati uređaj koji se prodaje.   Za više informacija poslati poruku preko KP-a ili pozvati na tel. . .  

ID Oglasa: #166093954
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.