slika
1 od 1

Nothing Phone 1 5G BlACK 8GB/256GB NOVO/Vakum

329 €

Beograd
Novo
Dostupno odmah
2.983
33
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
TEHNOLOGIN
Član od 18.08.2013.
Svi oglasi

Nothing Phone 1 je revolucionarni pametni telefon koji kombinuje jednostavnost, sofisticiran dizajn i visokokvalitetne performanse. Sa svojim impresivnim funkcijama i naprednom tehnologijom, ovaj telefon će vas oduševiti svojom snagom i inovativnim pristupom.

 

Specifikacije:

  • Boja:  Crna
  • Operativni sistem:  Android 12.0
  • Memorija:  256GB
  • RAM:  8GB
  • Procesor:  Qualcomm SM7325-AE Snapdragon 778G+ 5G
  • Mreža:  5G
  • Glavna kamera:  50MP + 50MP
  • Prednja kamera:  16MP
  • Baterija:  Li-Ion 4500 mAh
  • Ostalo:  Dual SIM podrška

 

Nothing Phone 1 ima elegantan i minimalistički dizajn koji se ističe svojom jednostavnošću. Crna boja telefona dodaje sofisticiranost i stil, pružajući vam luksuzan osećaj pri korišćenju.

 

Uz podršku za 5G mrežu, Nothing Phone 1 vam omogućava da iskusite neverovatno brze internet veze. Preuzimajte sadržaje trenutno, strimujte video zapise bez zastoja i surfujte internetom sa visokom brzinom. Uživajte u brzom i pouzdanom povezivanju gde god da se nalazite.

 

Dizajniran da bude moćan, Nothing Phone 1 je opremljen sa 8GB RAM memorije i brzim procesorom. Ovo omogućava brzo pokretanje aplikacija, glatko multitasking iskustvo i efikasno obavljanje različitih zadataka. Bez obzira da li se bavite poslom ili zabavom, ovaj telefon će ispuniti sve vaše potrebe.

 

Sa 256GB interne memorije, Nothing Phone 1 vam pruža dovoljno prostora za skladištenje vaših podataka, fotografija, video zapisa i aplikacija. Možete sačuvati sve što vam je važno bez brige o nedostatku memorije. Imate dovoljno prostora za čuvanje svega što vam je potrebno.

 

Nothing Phone 1 podržava Dual SIM funkcionalnost, što vam omogućava da koristite dve SIM kartice istovremeno. Ovo je posebno pogodno za one koji žele da odvoje poslovne i privatne pozive ili koriste različite operatere za različite namene.

 

Nothing Phone 1 5G Dual Sim 8GB RAM 256GB- Crna je telefon koji kombinuje jednostavnost, snagu i vrhunski dizajn. Sa svojim impresivnim performansama i podrškom za 5G mrežu, ovaj telefon će vam omogućiti da iskusite modernu tehnologiju na najbolji mogući način.

 

Lično preuzimanje u radnji ili slanje kurirskom službom.

Kupujte provereno i sigurno, jer naša usluga to i pruža.

Kontakt
063334445

ID Oglasa: #151256228
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.