slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Motorola g22, 2 maske, 2 zaštitna stakla, garancija - nov

99 €Fiksno

Zaječar
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
64
2
pre 10 dana
Misa Stanisic
Član od 09.10.2020.
Svi oglasi
 Izvanredan mobilni telefon Motorola g22 4/64gb Astro Black, nov, sa garancijom. Uz telefon dobijate originalni Motorola punjač i usb kabl, kao i dodatni punjač od 65w i usb kabl od 3 metra - Sve Novo. Takođe dobijate slikonsku masku, kao i 2 izuzetno kvalitetne maske - čvrste, fleksibilne i otporne na udarce . Originalna kutija, iglica za otvaranje slota za kartice, 2 komada, kvalitetnih i jakih,   zaštitnih stakla, kao i MTS pripejd karticu - Sve Novo i nekorišćeno . Naravno - deklaracija, uputstvo, kopija računa - sve je tu .
Motorola g22 4/64gb Astro Black, kupljena je u Tehnomedia prodavnici u Zaječaru. Telefon je radio - bio uključen, samo nekih mesec dana, zbog korišćenja kartice, dok nije nabavljen slot za kartice za drugi mob. . . tako da , možda je najviše obavljeno par sati razgovora, razmenjeno 10ak poruka i malo korišćen za net, tako da je mob u potpunosti besprekoran i nov i izuzetan, što se tiče tehničkih karakteristika - Camera System 50MP, ekran 6.5 inch, 90Hz Max Vision Hd+ . . .
Plaćen je maltene duplo skuplje od cene za koju se prodaje i uz njega dobijate dodatnu opremu, koja je posebno kupljena, a koja vredi preko 30 evra  ! ! !

Motorola g22 4/64gb Astro Black , silikonska maska + 2 kvalitetne i jake zaštitne maske, 2 komada kvalitetnih stakla, 2 usb kabla, 2 punjača, iglica za otvaranje slota za kartice i MTS pripejd kartica - sve to za  Samo   - 99 evra  ! ! ! ! ! !  
ID Oglasa: #165014807
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.