slika
1 od 1

Otkupljujem Motorola Mobilne Telefone

Kupujem

Inđija
Korišćeno
15
0
juče
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dusan
Član od 02.02.2019.

kupujem Motorola mobilne telefone, placam 80-90% od realne cene, isplata odmah.

sa garancijom, isteklom garancijom ili nekim papirom da je tel. legalno kupljen- da nije kraden, nadjen i slicno, sa original kutijom.
prednost imaju Samsung, Huawei, Honor, Iphone, Xiaomi, Nokia, Motorola, Oneplus, pozeljno da su u sto boljem stanju.
otkupljujem i sa napuknutim ekranom, i neispravne tel. .

 

Pored mobilnih tel otkupljujem i Smartwatch, Tablete, Televizore, Laptopove.

Ako niste u mogucnosti da dodjete licno, mozete mi poslati tel. Kurirskom sluzbom bez otkupa, za koji cu uplatiti novac na racun ili br. Tel. nakon sto proverim uredja. Ukoliko tel. Ima dodatnjih ostecenja ili mana koje nisu navedene, bice vracen istog dana kad sam ga preuzeo. troskove slanja placa posiljalac.  

slike i detaljan opis tel. mozete poslati na viber i whats app, slikajte detaljno sa svake strane, odgovaram u najkracem roku. .

ID Oglasa: #158800084
Informacije

Kontakt preko poziva na BR sa oglasa, ako se ne javim posaljite poruku na SMS, VIBER, WP. Zbog radnog vremena i obima posla ne stizem da ulazim na KP i odgovaram na poruke.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.