slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Nokia X10 5G TA-1332 128GB za delove

5.500 din

Novi Sad
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
269
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petar online
Član od 07.05.2009.
Svi oglasi
  • model: TA 1332
  • kada je pristigla reagovala je na punjac i palila, ali nije uspevala da upali do kraja, gasila se momentalno kada se skine sa punjaca. Sada vise ne puni. Na pokusaj paljenja ekran bljesne kratko i to je to. Pretpostavljam da je baterija totalno otkazala
  • na ekranu manji tragovi koriscenja u vidu nekih sitnih ogrebotina. Poledjina i okvir takodje dobri, mali tragovi koriscenja. Cini mi se da je blago nagnjecen po sredini. Ekraj je vizuelno ceo, neostecen.
  • posto nisam uspeo da upalim do kraja, ne znam da li je 64Gb ili 128GB, da li ima naloga, sifri, paterna i da li je sim free ili ne.
  • 4 kamere (jedna je 48MPx), ogroman ekran od 6.6 inca, 8 jezgra, android 11
  • prodaje se bez punjaca i dodatne opreme (tip C), za delove u stanju kao na slikama, uzivo se moze videti u Novom Sadu po prethodnom dogovoru. Ko se bavi telefonima zamenom baterije ce dobiti izuzetno mocan telefon za preprodaju.


p. s. pogledajte i ostale moje oglase.
ID Oglasa: #148360850
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.