slika
slika
slika
1 od 3

Samsung S5620 monte sa glasnim zvučnikom ČITAJ OPIS

500 dinFiksno

Beograd | Palilula
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
9
0
pre 10 dana
Knjižara Višnjička Banja
Član od 29.04.2022.
Svi oglasi

Prodajem korišćen telefon sa slomljenim ekranom.  Uprkos tome, tač skrin funkcioniše na gotovo celoj površini telefona što vidite po testu koji sam obavio, ali i po tome što može svaki broj da se ukuca.

Tač je neprecizan u donjoj četvrtini ekrana.  
Telefon je sim free, sa podrškom za WiFi i bluetooth i ima veoma glasne zvučnike.  Zvuk nije odličnog kvaliteta (ipak je telefon iz 2009. godine) ali može baš glasno da se čuje i bez zvučnika. Telefon je odličan za pozive i muziku, a nije za SMS poruke zbog tač skrina.

WiFi radi,  ali je telefon spor kada je na internetu tako da nije za internet jer predugo traje učitavanje stranice.  Kamera telefona je skromnog kvaliteta, a može i da se ubaci micro SD kartica do 16GB.

Uz telefon ne dolazi punjač, niti bilo šta od dodatne opreme.  
Zbog svojih mana telefon prodajem kao neispravan i bez prava na reklamaciju.  Srećna kupovina!

ID Oglasa: #166217210
Informacije

Moguće je preuzimanje lično u Beogradu kad ne radim, po dogovoru. Pakete šaljem Post Express-om (podrazumevano), kao CC paket ili preporučenom tiskovinom za knjige, a poštarinu plaća kupac. Predmet biti lepo upakovan. Cena je fiksna. Prvo uplata, pa onda slanje! Za dodatna pitanja mi se javite putem KP poruka. Hvala Vam na interesovanju za ovaj oglas!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.