Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Mobilni telefoni > Samsung

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Samsung A03S (3+4/32) full pack ocena 9,5/10

7.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Korišćeno
26
1
pre 14 dana
Nenad Sm
Član od 12.08.2023.
Svi oglasi
Prodajem navedeni telefon u odlicnom stanju sa sitnim tragom koriscenja i to od maskice zato je ocena 9/10, ovako je telefon odlican, ekran bez tackice, ostecenja, zutila odlican ekran 6,5", kamere su dobre, baterija perfektna dva dana uz normalno koriscenje, uz stalan net dan lagano, prima dve kartice + ima prostor za memorijsku karticu, oba slota sim free, otisak prsta se nalazi bocno, za ove pare odlican telefon. Uz telefon ide original kutija, punjac, usb kabl, silikonska crna maska, iglica. Ima 3+4gb ram, i 32 gb rom memorije prosirivo memorijskom karticom. Licno preuzimanje ili slanje uz prethodnu uplatu od 3500 dinara da se osiguram u slucaju ne podizanja paketa(losa iskustva)ko se tek prijavio nema sve podatke i sa negativnom saljem nakon cele uplate svote novca. .. Sugurno kupujte kod Nesa SM. .. .. .Kontakt na broj 0604093232 sms, kp, viber, poziv. Hvala na razumevanju! !! !Cena je ta koja pise i zamene neradim.
ID Oglasa: #165975321
Informacije
Pouzecem slanje samo proverenim članovima sa više od 30 pozitivnih i bez negativinih ocena a clanovima koji ne ispunjavaju te uslove slanje tek nakon prethodne uplate celog iznosa. Kome se ne svidjaju uslovi postoje i drugi oglasi. Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.