slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Samsung S23 Ultra 12gb, 512gb

750 €Zamena moguća

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
398
8
pre 2 dana
Miljan
Član od 29.12.2015.
Svi oglasi
Na prodaju Samsung S23 Ultra, 12gb rama, 512 gb memorija. Telefon je kupljen u A1 sredinom februara 2023 godine, jos uvek je pod garancijom do sredine februara 2025.  

Telefon je u perfektom stanju, bez ikakvih ostecenja i radi isto kao i prvog dana. Na telefonu je screen protector, na ekranu, kojeg mozete skinuti ili zameniti, ako zelite.

Telefon je dual sim, tako da je otkljucan na sve mreze i kartice.

Uz telefon dobijate 2 koriscene maskice, takodje u perfektnom stanju i 2 totalno nove i ne koriscene maske, kao i samu foliju koja je vec na telefonu. Takodje dobijate i originalnu kutiju i iglicu za sim, kao i originalni usb C kabl za punjenje.

Uz telefon ne dobijate punjac, tj adapter, vec samo usb c kabl, kao i fabricki.

Prelepa, bela boja telefon, izgleda odlicno, radi perfektno, kamerija i baterija su odlicne i telefon dobijate formatiran, kao iz radnje.

Na telefonu je u avgustu menjan ekran, u Samsungovom servisu, pod garancijom i uz garanciju, tako da je telefon 14 meseci star, a ekran 8 meseci i ekran je pod garancijom do avgusta 2025.

Zamene me ne interesuju i slanje je moguce, ali prednost imaju kupci koji telefon mogu preuzeti licno, u Nisu.
ID Oglasa: #165947755
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.