slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

AKCIJA Samsung Z Fold 3 5G 12+8/256 Dual sim

299 €FiksnoZamena moguća

Smederevo
Korišćeno
Dostupno odmah
2.890
31
pre 17 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milos
Član od 08.02.2012.
Svi oglasi
Samsung Galaxy Z Fold 3 5G NAJJACA VERZIJA sa 12Gb Ram memorije + 8Gb, 256Gb interne, sve radi extra, oba display-a super, jedino sto ne moze da se otvori do kraja, ali zato dajem na poklon kompletano odlicno kuciste sa baterijama u koje mozete, po zeli, prebaciti display i plocu ako Vam smeta to sto ne moze skroz da se otvori.

CENA ZA KES JE FIXNA, U ZAMENI 350€. ZAMENE ISKLJUCIVO LICNO U SMEDEREVU I BEOGRADU ILI SLANJE PREKO POSTEXPRESSa ALI NE SALJEM PRVI!  U zameni prihvatam modele sledecih brendova:  - Apple iPhone- Samsung Galaxy A, S, Note serije- Huawei- Honor-  Xiaomi-  Lg , Sony, Motorola, Nokia, One plus, Realme. . . Ukoliko imate telefon koji nije sa spiska, slobodno posaljite poruku ovde preko sajta i dobicete odgovor u sto kracem roku. VAZNO! ! ! Uz telefon koji prodajete obavezna je njegova fabricka kutija sa IMEI-om, da bi se utvrdila legalnost istog, u slucaju da nemate kutiju, a garantujete za legalnost telefona, dajete licnu kartu na uvid. Replike, kopije i slicno NE OTKUPLJUJEMO, takodje NE OTKUPLJUJEMO nadjene ili ukradene telefone, njih mozete predati najblizoj stanici policije! ! ! POGLEDAJTE I MOJE OSTALE OGLASE. HVALA.
ID Oglasa: #160818063
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.