MobShop

Vrnjačka Banja

Član od: 31.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne znam odakle da pocnem. .. Ljudi ako ne zelite neprijatnosti prilikom kupovine IZBEGAVAJTE ovog "prodavca". Kupio sam telefon Iphone 6+ i koji je radio svega 12h i to bez ubacanja kartice ili bilo cega, nakon 12h telefon se ugasio i nije hteo da se upali, nakon bezbroj pokusavanja upalio se ali mu nije radio tach i baterija mu je drzala 6h u standby rezimu. .. Slao sam poruke na koje je odgovarao u periodu od 2 dana a kada sam mu zapretio tuzbom rekao mi je da sa, kako on kaze, "dziberima" ne razgovara i nabacivao je pricu kako mi je telefon pao i kako sam ga ja pokvario a telefon bukvalno nije iznesen iz kuce, poslao sam jos par poruka ali od tada se vise ne javlja. .. A da napomenem da specifikacija koju je stavio za najjacu verziju iphone 6+, koju sam ja kupio, uopste nije tacna i kamera je bukvalno VGA a ne 8mpx kako se navodi u oglasu. .. Ako ne zelite da poklanjate pare i imate neprijatnosti ZAOBIDJITE ovog "prodavca". ..
Izbegavam ja . Dobio si ispravan telefon 100 perfektan, sta si ti radio posle, dal ti je pao ili si ga nagnjecio pa tac nece da radi to vec posle nije nas problem. Hteo si DUAL CORE verziju za tu cenu, imao si u ponudi najjaci model, nisi mali da ne znas sta je najjaci model a sta dual core koji nije za zahtevniji rad KOME SVAKOM KAZEM, a SAM SI REKAO da je telfon stigao ispravan, e sad sto hoces da mi uvali to sto ti je pao ili si sjebao TACH to da prodje ovde nece, DOVIDJENJA. PREZIVECU I SA TVOJOM NEGATIVNOM OCENOM

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OVAJ PRODAVAC JE KATASTROFA, NAJGORA SARARNJA NA KP IKAD! Narucio sam telefon i cekao da ga nabavi par dana, kada je konacno nabavio telefon, poslao mi je sledeceg dana, stigao mi je telefon koji uopste nisam narucio, poslao mi je galaxy s6, a narucio sam note 4. Zovem ga da vratim telefon i pristajem da mi posalje note 4 sto je bila greska, nisam uopste trebao trgovati sa ovim prodavcem jer je totalno neozbiljan u svom poslu. Nazovem ga da vratim, na sta mi on kaze da ja pokusam da prodam s6 i posle dugog ubedjivanja pristaje da mu vratim s6 i da mi posalje note 4. .. s'tim sto sam ja moram postarinu da platim i ako nisam kriv, posalje mi note 4, koristio ga sat vremena, telefon se ugasi i ne moze da se upali, ja ga nazovem i trazim da mi vrati pare, on to odbija i trazi da mu posaljem telefon da vidi sta mu je. Ja posaljem, za dva dana mi stize telefon i opet ja placam postarinu, palim telefon, radio je svega sat i 20min i ugasio se i opet je mrtav, znaci on je uzeo i napunio malo bateriju nije uopste otklonio problem i tako mi poslao. Zovem ga da vrati pare, on kaze da je telefon poslat ispravan i posle ga zvao par puta, broj nedostupan. MOLIM ADMINISTRATORE DA UKLONE NALOG OVOG, JA CU SADA DA PRIJAVIM I PREVARU, JER JE OVO STVARNO SRAMOTA, BACIO SAM PARE, A TELEFON UOPSTE NE MOGU DA KORISTIM, NJEGOVE NEGATIVNE OCENE GOVORE VISE OD RECI. KLONITE SE OVOG!
Jeno pricas a drugo radis, kad budes sklonio komentar preko administratora onda cemo ti i mi izaci u susret, a mi nemamo vremena da se zezamo sa ljudima koji ne znaju da koriste mobilne telefone a pogotovu sto znaju da su to replike telefona i da znaju u sta se upustaju kad kupuju. MI IH NE PROIZVODIMO, mi ih samo prodajemo i ne znamo koliko ce to trajati, mozda 5 meseci mozda 5 godina sve zavisi. A NAPOMENUCU JOS da jos 200 pozitivnih treba da bude a niko nece da stavi pozitivnu, a nekome ako crkne baterija odma stavlja negativnu i sve najgore. TO JE SVIMA JASNO odavno.

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Primo sam telefom, Ali pogresne boje prodavac mi je poslao mobilni "zlatni" iPhone, umesto sivi kako smo se dogovorili. Na ovome sajtu sam napisao boju, SMS porukom I kada smo razgovarali isto sam rekao. Takodje sam ga pitao zasto je to uradio cekao sam odgovor video sam da je procitao poruku Ali mi neodgovara niti na SMS . Nisam dobio ni masku kako je navedeno. Sta god odgovorio ovde ja nisam dobio zeljenu robu.
Ja sam za svaki dogovor, i ja cak vracam telefone i menjam, poslao sam tacan telefon po specifikacijama, a dobio sam negativnu zbog boje koja moze da se zameni za jedan dan. TREBa da Vas je sratmota da za takvu sitnicu dajete negativnu, a kad je nesto dobro i savrseno niko ne zna da oceni, znaci niko se ne seti da da pozitivnu a imao bi ih do sada preko 200...broj telefona je javan i javljam se svakom oko dogovora a ne preko poruke da se jurimo, sram vas bilo. Svima nas hvale i sve i samo vama ne valja. vama je izgelda ceo svet naopak. PS DOBILI STE ZELJENU ROBU KVALiTeTNU SAMO Je RAZLiKa U NiJANSI, I NISTe ZVaLi Na TeLeFON Za DoGOvOR O MENjANJU.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao prvo sta mi je uradio 1. poslao mi je patike umesto 45 on mi je poslo 44 br. 2. Umesto da salje iz Vrnjacke banje kao sto pise da je do tamo on mi je poslao patike iz Kosovske Mitrovice tako da sam cekao 2-3 dana a postarine je skupa skoro pola od koliko kostaju i same patike! 3. dok smo ragovarli na tel sve ono u stilu dobro dobro ostavi podatke nije me ni posteno sasulso sta ustvari hocu da kupim, i da li ima to sto hocu da kupim, a zatim mi salje ovo, i jos se izcudjuje zasto patike nisu stigle 'danas za sutra' a nije mi rako da ustvari salje iz Kosovske Mitrovice tako da patike prelaze granicu a postarina je znatno skuplja od standardne u Srbiji!
Prvo i osnovno naucite se kulture i da imate telefon da pozovete za sve nejasnoce a ne odmah da dajete ocenu! 1. Broj ste trazili prema kalupu u CM jer je tako tacnije i dobili ste broj u milimetar tacne ne bi se slalo napamet! 2. Postarina je ista za bilo koji grad odakle god da se salje, i hvala sto kazete da unutar Srbije ima jos jedna granica odnostno Srbija, veliki Srbine. 3. Pogledajte datum na adrescnici poslat je tog dana kada ste trazili, ja ne radim u posti da bih ti urucio odmah sutra dan, sram da Vas bude za sve ovo sto ste napisali a srescemo se negde pa cemo sve ovo pojasniti nije problem.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin u opisu naglasava da su patike made in Vijetnam aiste su madein Kina gospodin umesto broja 42 salje 41 IZBEGAVAJTE OVOG prodavca da ga tako nazovem. .. OPREZ. ..
Gospodine, Vi kao neki strucnjak za patike znate li o cemu govorite prvo? Patike nisu kineske jer to ne pise nigde vec su Vijetnam ili su Turske cak su i za klasu bolje. Niste se nikad susretali sa kopijama patika tako da ne pricajte napamet dobili ste extra kvalitet, jer znamo sta drzimo i svakom izadjemo u susret i za zamenu brojeva i sve. Sto se broja tice 41 je istog gazista kao i 42 u CM, izmereno je pa je poslato iz tog razloga da ne budu male. Bas mene briga da se sa nekim zameram za 3 ili 4 eura. Mogli ste lepo da posaljete nazad da zamenite i da pozovete. Naravno da oni koji su zadovoljni nikad ne stavljaju pozitivne ocene. Ne slazem se sa ovom ocenom jer ste dobili sve kako treba i u kvalitetu i u centimetru! 100 posto garantovano.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije prema opisu jer se prodavac uopste ne razume u ono sto prodaje, specifikacije su slabije znatno nego u opisu plus na telefonu koji je meni stigao navigacija je neispravna sto sam mu javio isti dan kada je stigao telefon. Ni nakon nedelju dana nije resio problem i pravi se lud, tako da savetujem svima da izbegavaju ovog prodavca da ne bi prosli kao ja. Garancija na ispravnost znaci samo da je provereno da li se telefon ukljucuje i eventualno poziv, nista vise od toga. Za svaku osudu!
Vazno je da se ti razumes u telefone pa si ga sam pokvario softwrski ubacivao neke mape i ko zna sta pa si trazio da ti vratim telefon koji je proveren i tesitran i poslat u ispravnom stanju. Sramota! Svi su zadovoljni samo tebi ne odgovara, nauci da rukujes i ne kvaris telefone! Strasno!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.