MobTel-TOP PONUDA -0613183188-

Novi Sad

Član od: 31.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

kupio sam tv samsung 37D6500 3D SMART ISPORUCEN PO DOGOVORU NA ADRESU U BG ali sa jednim VELIKIM nedostatkom garancija koju prodavac reklamira 24 mes. nekompletna nema racun platio sam posteno na poverenje uz obecanje da se posalje racun proslo je mesec dana do danas ga nisam dobio. par puta sam zvao telefonom i obecano evo saljem i nista toliko o poslovnosti i poverenju
jeste slazem se sa ovim sto ste napisali,obecao sam da cu poslati ili doneti racun koji meni ama bas nista ne znaci pametan covek bi to shvatio ali vi niste to uspeli da shvatite.Bio sam pretrpan poslom i obecao sam da cu vam doneti kopiju racuna posto na jednom racunu imam vise TV,nazalost nisam stizao i vi ste jedva docekali da mi upisete ovde negativnu ocenu,koja meni ama bas nista ne znaci jer ljudi koji kupuju od mene znaju ko sam i sta sam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.