Moby

Subotica

Član od: 15.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE KUPUJTE OD PRODAVCA. Prodavac nije ispoštovao obećanu garanciju. Telefon je plaćen 380 eur-a i u garantnom roku se pokvario. NE KUPUJTE OD PRODAVCA.
Telefon se pokvario 6 dana pred isteka garancije, kupljen 28.06. 2016. poslat na servis 22.06.2017. i kvar je bio na matičnoj ploči. Kupcu je rečeno da se kvar ne priznaje. Sa tehnikom se dešavaju i kvarovi, a kad servis ne prizna garanciju ja, ne mogu kupiti novi telefon.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ni ja nisam uspeo da kupim telefon od ovog prodavca. Te saljem sutra, te nema na lageru al bice prekosutra, te ovo, te ono. Na kraju ni traga ni glasa od telefona a na poruke nema odgovora.
Problem sa nabavkom robe je nastao kod dobavljaca, javila sam da nema na lageru trenutno.

Mobilni telefoni > Xiaomi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljni ljudi, dogovaramo se dva dana, jedan dan se jave, odgode za idući, zatim kad trebamo da se nađemo odbijaju pozive i ne odgovaraju na poruke. Kad ih napokon dobijete na drugi telefon prave se ludi. Ako je suditi po ovom primeru garancija koju nude vredi koliko i da je sami napišete na listu kupusa. Izbegavajte ovog prodavca u širokom luku.
U pitanju je bio nesporazum prilikom odlaska u Novi Sad, ćovek nije primio proizvod da može da sudi koliko vredi garancija ili opis proizvoda u samom oglasu. Garancija važi i to mogu da potvrde ljudi kojima su uredno servisirani uređaji. Nesporazum u komunikaciji, a sa drugim se ne slažem.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem negativne ocene ali moram! Žena me zavlači 5 dana za dva telefona. Navodno je poslala u Subotu, ali niti mi je stizalo šta niti me zvao ko. Na poruke ne odgovara a na mobilni je nedostupna. I sa zetom je trebala da se nadje prošle nedelje na buvljak i da mu donese telefone po dogovoru, ali doticna se nije pojavila a nije ni odg. na pozive. Nakon toga je zamolimo da pošalje dva telefona vrednosti 330e, da ne bi stajali telefoni koje smo poručili. I nakon 5 dana niti telefona niti gospođe da se javi. Da bi danas došao kurir sa nekim paketom, na koji ne piše šta je u pitanju, od dotične i sa otkupom od 22743 dinara koji nema veze sa dogovorom. Zovem gospodju na mobilni da pitam o čemu se radi, ali je nedostupna. Naravno paket nisam preuzela iz razloga što nema veze sa našim dogovorom i što je poslat juče, a ne u subotu kako je gospođa. tvrdila. Iz razloga što ništa ne odgovara dogovorenom, ni cifra otkupa, ni vreme slanja, i što se gospođa ne javlja na telefon jjedna velika negativna ocena od mene!
Iz razloga bolesti nisam mogla ispoštovati i rešiti problem koji je nastao, gospodji se izvinjavam sto se zbog takvih okolnosti nisam mogla javiti... Očekivala sam razumevanje da se problem reši, ali ga očigledno nije bilo sa druge strane. Izvinjavam se još jednom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.