Moissanite Diamonds

Beograd

Član od: 08.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ovog korisnika u sto sirem luku, prvo ispostovao sam ga maximum, drugo trazio je u providnom pakovanju dobio ih je u providnom i opet nije hteo da preuzme paket, trece zastitio sam ga onih koji haraju instagramom i rekao mu kako stvari stoje, smarao me ceo dan i opet na kraju nije preuzeo paket, sve najgore i NIKAKVE PREPORUKE
Istina je da sam odbio da primim ovaj paket,razlog odbijanja je sumljivo ponasanje ovog prodavca koji mi je dao niz netacnih informacija,netacno ime i prezime,netacnu adresu i netacan broj telefon,kao i netacnu kurirsku sluzbu. Upitan da objasni sve nejasnoce, vadio se na izbegavanje poreza i jako se nervozno i cudno ponasao u komunikaciji,s hodno tome iskoristio sam svoje pravo da paket ne primim. Naravno korisnik je brze bolje pozurio da me nepravedno oceni.Ali i to je ok,ne mozemo sa svima saradjivati perfektno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.