Moja garaza KG

Kragujevac

Član od: 27.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucena torba, komunikacija ostvarena odlicno, dogovorena cena i datum slanja robe i nakon toga nista vise nije ispostovano. Roba nije ni stigla. Krajnje neprofesionalno.

Asesoari > Muškarci | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektan opis predmeta čime se direktno podiže vrednost robe koja ne odgovara realnom stanju.
Korisnik je video oglas za Samsonite torbu, poslao je upit da se cena koriguje za iznos postarine. Pristao sam bez problema na tu vrstu ponude. Dodatnih pitanja nije imao, niti je zahtevao dodatne informacije. Po pouzecu, pozvao me je i istakao kako misli da torba ne vredi 3000 i da on ne bi dao vise od 2000 din da je kupovao uzivo. Takodje zahtevao je da mu deo novca, u vidu ove razlike uplatim na racun kako mi ne bi dao negativnu ocenu. Rekao sam da mogu da izadjem u susret i da mu vratim ceo iznos novca a on meni torbu, ali on to nije zeleo. Ucenjivacki se ponasao manipulisuci mogucnoscu da mi da negativnu ocenu. Obzirom da nisam pristao na ovu vrstu ucene, to je i ucinio. Dakle odbio je da vrati torbu, svestan da istu za taj iznos ne moze da nadje, pritom nije imao nijedan ozbiljan prigovor u vezi same torbe, jer je ista bila apsolutno ocuvana, bez ikakvih nedostataka i u fabrickom stanju. Nakon toga je usledila negativna ocena. Apsolutno mi nije krivo jer sam svestan da moje pozitivne ocene i iskustva mnogobrojnih kupaca u potpunosti govore o mom radu i mojim oglasima. Sta drugo da kazem sem da se pazite ovakvih “pijavica”. Ima ih poprilicno na kp, ali to ne treba da nas obeshrabri da poslujemo u skladu sa fer pravilima i posteno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.