Moja Radnja

Beograd

Član od: 03.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvek kada se desi bilo kakav problem, uvek sam tu da se resi, dal je izazvan mojom krivicom ili krivicom od suprotne strane, ali za sve ima resenje, to sam do dan danas mislio, ali eto ispade drugacije. Kontaktirao sam dodicnog na KP sajt u vezi iphone 12 pro Pacific Blue, konverzacija inzvaredna, javio se sasvim normalno, kulturno, prosledio mi je broj mob od drugog lika, i dao njegov broj telefona. Nazvao sam , javio se, dogovorili smo da se nadjemo da pogledam i pazarim mob. Telefon na prvi pogled od 5 minuta koliko sam ga testirao je ok, osnovne funkcije sam pogledao, kamere, wifi, batery health, i odlucio da ga kupim. Prodavac mi je dao 1 mesec garanciju ako nesto nije u redu da se javim, i pritom na moje pitanje da li je na telefonu nesto menjano, da li je telefon otvaran ili slicno, dobio odgovor NE. Telefon je sluzio kao reklama u radnji, NIKAD OTVARAN ILI SLICNO. Kupio sam, dao 455 evra o otisao kuci. Kada sam posle 20 tak minuta stigao, prikacio mob na lap top, na program 3uTools, i eto prvog iznenadjenja, menjan displey i baterija! Stavim karticu u mob da bavim poziv, drugo iznenadjenje, KRCI zvucnik. Odmah sam kontaktirao prodavca, e tu onda krece agonija, da ne smaram, video sam telefon i kupio, garancija nema(a u oglasu pise 30 dana) i meni rekao licno da ima kada sam kupovao, idi u radnju kupi nov, na sta sam ga bukvalno MOLIO da nadjemo kompromis u smislu da mi zameni mob ili vrati novac na sta mi je rekao da odj...m i ne smaram. UZAS Konverzaciju sam sacuvao na mob, sto cu poslati timu KP na uvid. Toliko primamljiv oglas, toliko ljubazne reci od prodavca, a na kraju se desi ovo, tuga i uzas! KP tim da pogleda oglas, u oglasu pise jedan broj mob, u nalogu drugi, a kad ostvarimo komunikaciju daje treci, uigrana sema izgleda da se ljudi upecaju kao ja i budu nasankani!
CLAN KOJI KAZE DA JE KUPIO Telefon od mene nikad ga nisam ni sreo, ni video, osim poruke na KP da ce da dodje da pogleda i preuzme telefon. NIKADA SE VISE NIJE JAVIO. Ovo je dragi clanovi KP, ZLONAMERAN KOMENTAR KONKURENCIJE. COVEK KOJI JE OSTAVIO OVAJ KOMENTAR SAM SE BAVI PRODAJOM TELEFONA. Ako pogledate ocene clana videcete da sve ocene PRODAVAlJUCI ISTE TELEFONE za koji laze da je kupio od mene. Molim sve da 2,3 puta procitaju njegove lazi, videce da je sam sebi kontradiktoran Kaze da je uzivo pogledao iPhone, gledao BH% i ostalo. Tek kuci kao video da je menjana baterija. Na iPhone se odmah sve vidi. Na iPhone sta kod da je menjano to se odmah vidi u podesavanjima.Sam se itekako razume
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.