Moki

Beograd

Član od: 14.12.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek me blokirao na Kp misleci da necu moci da ga ocenim. Dogovorili se oko zamene, culi se telefonom , dao mi adresu i ja krenuo. Kada sam stigao na adresu posle pola sata imam sta da vidim. Blokiran na kp, a telefon nedostupan. Svega ima na ovom Kp. Sad ce verovatno da krenu izgovori, morao sam hitno, nismo se dogovorili ili ko zna sta vec. Ja bih ovakvima trajno blokirao profil
Zvone mi m.....a sa se pravdam. Ja nisam preprodavac da bi mi ocene znacile. Ne zaradjujem od ovoga. To sto ste vi prorodavci jadni za svaki dinar vas problem. Blokirao sam ga jer je poceo da vice,kako se on cimao da dodje 😂😂😂. Inace ponudio sam mu 1000 din za gorivo,jer sam dobio bolju ponudu. Drugo tel koji je doneo nije kao nov vec izgreban po stranicama. Nisam bio nedostupan vec u liftu,pojavio se kulturno i reko da sam dobio bolju ponudu od njegove i da trazim bukvalno kao nov s22 ultra.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vec drugi put ne dolazi na dogovorenu zamenu Sto znaci da je u pitanju bezobrazluk Prvi put dajem negativnu ocenu Imali smo trosak kurira za prenos robe iz jedne u drugu radnju, jos blokira komunikaciju Kakav danak ne iskustvu Nije pouzdan clan!
Odgovoricu jako bezobrazan inace covek. Ja sam mu odneo ko zna koliko telefona od kolega po nekim povoljnim cenama,saradjivao sam snjim i davao mu sve i svasta. Ali u Srbiji prosto imate takve ljude koji ne cene to vec samo probaj da izgubi dinar postaje evo ovo sto jeste da ne izgovaram sta je. Lepo sam mu rekao da sam u guzvi da radim a lepe pare bi imao kao zaradu da sam doneo taj tel jer naravno stoji mu na oglasima dva meseca ne moze da proda. I da znate ko kupuje kod njega inace napravili smo mu reklame na stranicama fb,tik tok svugde da vidite njegove prepiske i sta taj covek nudi. Inace naravno kupio je profil na kp sa pozitivnim ocenama. Odite u radnju,videcete prepravljanje telefona,stavljanje kineskih ekrana i puno puta uvali. Aki ako ga ostetis za dinar uzas. Cuvajte ga se i pazite ako kupujete od njega ,telefon dobro pogledajte jer se desava da ekrani zvacu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.