Momir

Kragujevac

Član od: 30.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Poslao predmet sa ostecenjem koje ne pise nigde u opisu niti se vidi na slikama. Pristao da vratim predmet ali bez otkupnine pa ce on onda da mi uplati novac, kada sam odbio i rekao da cu poslati pouzecem sa otkupninom on je poceo da se buni i kao da bude zabrinut, implicirao da ja njega pokusavam da prevarim. Od tog trenutka vredjao u svakoj poruci tipa, da ne stavim vecu otkupninu(iako sam u prvoj poruci u kojoj kazem da hocu da vratim predmet ponudio dogovor oko otkupnine da ne bi bilo problema, ali uzalud), da posaljem predmet u istom stanju(iako ga zbog ostecenja nisam ni koristio). Neiskren od samog pocetka, u razgovoru telefonom na pitanje u kakvom je stanju predmet rekao kako nije stigao da se poigra sa njim, a onda 5 min. pricao kako je dobro naostrio noz, a pukotinu ne spominje. Posle 4 dana ubedjivanja, jedva sam vratio predmet. Zaobici u sirokom luku!
Nista Navedeno nije tacno. Novac je vracen kupcu. Dobio bi ga tri dana ranije da je hteo da mu uplatim na racun CAK I PRE NEGO VRATI PREDMET. Kupac je insistirao da ga salje pouzecem kad ja nisam na adresi. I na to sam pristao al rekao da trazi tacnu otkupninu jer predmet podize covek od 80 godina. Sto se predmeta tice sve se videlo na fotografijama. To sto kupac ne ume da koristi browser ja ne mogu nista. Za sve ovo postoje dokazi u vidu prepiske na KP-u
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.