Momo

Niš

Član od: 09.04.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Touring i trekking

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Kasnim sa negativnom ocenom, ali sam sacekao da vidim koliko ceme izneti popravka po recima prodavca ISPRAVNOG bicikla. Nerado i retko dajem negativne ocene ali ovo je zaista zasluženo, jer mi je poslao neispravan bicikl koji nije bio u voznom stanju. Tvrdio je da prefeira licno preuzmanje i da ne voli da salje brzom postom, ali u razgovoru smo se ipak dogovorili da će mi ipak poslati . .. Ali da mi posalje neispravan bicikl i da me popravka kosta 4000 din nema smisla, a u oglasu je pisalo da je ispravan i da ima po koju ogrebotinu. Mislim da čovek koji ima preko 300 pozitivnih ocena i nijednu negativnu ovo nebi smelo da se desava. Trebao je da isproba bicikl pa tek onda da mi ga pošalje. Kontaktirao sam ga odma po prijemu bicikla i zamolio ga da mi uplati makar 1000 din kako bi pokrio troškove popravke, on je odlučno odbio. Obratite paznju sta kupujete, nekad pozitivne ocene ne moraju ništa da znace.
Izuzetno nekorektan clan, jasno i glasno telefonskim razgovorom obavesten da ne saljem postom radi uvida u tehnicko i vizuelno stanje, visine troskova u slucaju nesporazuma, i da ne servisiram bicikle samo probam osnovno tehnicko stanje kao i negativnih iskustva sa neobjektivnim licnostima, i na njegovo uporno insistiranje da mu posaljem bicikl sa obrazlozenjem da on servisira, radi i preprodaje bicikle po mnogo vecim cenama, pristao sam da mu posaljem. Bez obzira da je na oglasu istaknuta fiksna cena predmeta pitao je da mu izadjem u sustret sa cenom i umanjim cenu zbog visine troskova dostave. i tu je ispostovan sa umanjenom cenom, ali nakon svega zove me i ucenjuje negativnom ocenom i kaze da mu preskace lanac na biciklu da ima ulaganja i trazio da mu platim bar dostavu od 2000. Klasican slucaj manipulatora, nerealnosti i neobjektivnosti licnog ponasanja, ali jos jedno iskustvo i skola da ostajem pri svome da ne saljem i ostanem pri stavci licnog preuzimanja!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.