Moni

Novi Sad

Član od: 21.02.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Venčanice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zena me je zavlacila, skoro 2. meseca posalje mi poruku da joj spustim cenu za obe vancanice ja joj spustim, kad sam trazio podatke da posalje da mogu to da joj prosledim, ona mi je rekla da nece belu da samo crvenu hoce, i ja ajde ok posalji te podatke da vam posaljem ona opet ''znate ja traba da popricam sa kolegama da li hoce da je uzmu''ja cekao opet ja prva posaljem por. ona ''ona kaze odovara kolegama ali jel moze da je date za 3000. din a bio je dog. za 3500. din. .. i ja opet budala pristadeh, opet trazih podatke ona kaze krajem meseca da posalje kao krajem meseca ce poslati podatke, ja joj kazem da ne ne zavlaci vise, dal ce je uzeti ili da je prodam na drugo mesto ona kaze ja vas ne razmam ja sam rekla da cu je uzeti 100%, ja stavim vencanicu rezervisano. .. eo jos nista niti ce biti. .. ne saradjuj je sa ovim clanom, jer ne postuje nicje vreme, veliki lazov i voli da zavlaci ljude. .. dzabe imala ovoliko ocena kad zena nije korektna. ..

Odeća | Dečja > Devojčice | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Da

Vidim da ova clanica ima mnogo pozitivnih ocena, sto govori da je dosta njih imalo sa njom dobru saradnju. .ja bas nisam zadovoljna. Trazila je prvo da joj spustim cenu na ionako jeftin kompletic. .ok, spustila sam. . Onda se nije javljala nekih 2,3 nedelje, nije odgovarala na moje poruke, ja propustila za to vreme drugog kupca. . kao nije joj radio komp. . Ok, sve to ja razumem, moze da se desi. . Kad se konacno dogovorismo da joj posaljem-preporuceno, po njenoj zelji, njen muz se slucajno zbunio pa mi nije uplatio novac za postarinu. Ja sam joj poslala paket jer imam malu bebu i ne mogu da se šećkam do poste i čekam na red do besvesti, racunajuci da je zena postena kad vec ima toliko pozitivnih ocena i da ce mi uplatiti sav novac, ali me je ona iskulirala objasnjenjem da joj se ne isplati da uplacuje, nego ce pratiti moje oglase pa ce sledeci put uplatiti razliku para. . E pa Moni, ja vise ne zelim sa Vama da saradjujem. . eto Vam tih 70tak dinara
hahahahahahahahahahaha. ne ostaje mi nista samo da se smehem u tome sta ste mi na pisali... ali budite sigurno da cu vam te 70 dinara uplatiti jer ne dozvolim od osobe kao vi dami se uzima obras a i ne zelim da stojm pred bogom losa imam troje dece ne zelim slo ni meni ni mojim decama dame osoba kao vi kune u sebe sa 70 dinara koje dajemo siromasnim ludima koj prose na svaki cosak nisam ostala na taj mali novac nisam ja takva ne postena. greska je greska to ste mogli slepim i samnom reseti a ne na ovakav nacin. zamene stoite tu kao losa osoba nista drugo ludi koju imaju rasumevanje bi to rasumeli.

Odeća | Dečja > Dečaci | Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

bio je dogovor da joj danas posaljem robu, zena se uopste ne javlja niti odgovara ni ovde ni na mobilni, bar radi reda da je odustala, a ne ovako bi mi se vratio paket
to nije tocno dogovor je bilo da me gospoca ceka pa mi je javila da je neke stfari prodala i dal bi htela samo ostatak na tome sam ja odgovorila ne necu jer dogovor je bilo sve to sta sam izabrala a ne samo to sta joj ostala ja nisam slobodna zena kao ova gospoca da sedim pored racunara i da kuckam poruke ja sam saposlena zena tako da nemoze se luteti ako jo sam tek uvece odgovorila.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.