Mornar Popaj

Beograd

Član od: 21.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije kao u opisu, nikako ne mogu da stavim sva cetiri tega, osim ako ne polomim drzace, ne prodaju proizvod kao na slici. nikakva pohvala, dzabe bacene pare.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

23.12u ponedeljak sam narucio rukavice i dobio sam ovaj odgovor od iron sport: Postovani, mozemo da vam posaljemo sutra AKS- kurirskom sluzbom i da vam stignu u sredu. U slucaju da ste zainteresovani potvrdite narudzbinu (Za slanje potrebni: GRAD, ADRESA, MOBILNI i IME). Pozdrav! Ja sam tad u ponedeljak poslao odmah podatke i cekao u sredu rukavice, medjutim posto ih nisam dobio u sredu uvece sam poslao poruku da mi ne salju jer nisu ispunili dogovor, nebi ni doslo do ove negativne ocene da me u cetvrtak ujutru oko 10 sati nisu nazvali na mobilni i tvrdili kako paket nije poslat jer sam ja u sredu kasno poslao poruku i pokusavali da svale krivicu na mene, zbog te moje poruke, mada ta poruka nema veze ni sa cim, jer oni su jos u utorak trebali poslati, a nisu cak ni sledeci dan u sredu poslali, od ponedeljka mi niko od njih nije nista javio do cetvrtka sto smatram za neozbiljnost, i tek mi je u cetvrtak poslana posiljka ja sam naravno pristao iz tog razloga da mogu da ih ocenim jer nebi bio red da ih ocenjujem a da nisam uzeo rukavice, roba je ok zadovoljan sam kurirskom sluzbom jer su doneli za jedan dan, a od iron sporta sam ocekivao da ce me barem obavestiti da ce roba kasniti dan dva i nebi bilo problema, da su napisali da se iskljucivo preko telefona narucuje posiljka ja bi narucio tako, ali i inace narucujem robu preko neta i nisam imao problem do sad, ukoliko neko misli da izmisljam mogu fotografisati poruke da se vidi nas razgovor i datumi kad sam poslao prvu poruku i narucio a to je bio ponedeljak i IRON SPORT MI JE REKAO DA CE POSLATI U UTORAK A POSLAO JE TEK U CETVRTAK njihovom greskom, bez ikakvih izvinjenja, nije problem ako neko pogresi al ne treba da se izvlaci nego treba da prizna krivicu.
NEGATIVNA OCENA JE NEOSNOVANA JER: 1.) PREDMET JE ODGOVARAO OPISU (to ni kupac ne porice) 2.) KUPAC JE PLATIO CENU I POSTARINU KOJA JE NAVEDENA U OGLASU (to ni kupac ne porice) predmet je kasnio zbog propusta AKS-a kurirske sluzbe da isporuci na vreme(Srbija nije Japan i ovde je normalno da nam bar 10% paketa kasni), ali nije kasnio puno 1 dan. to i nije bas razlog za negativnu. KUPAC JE DOBIO ROBU KOJU JE TRAZIO I PLATIO KOLIKO PISE U OGLASU(samo je kasnila 1 dan)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.