Moto-Bane-Vrbas-021/791-196

Vrbas

Član od: 26.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Motokultivatori | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvao sam 2x imali deo, presao sam 60 km, da bi mi rekao da nema, dok na sajtu postoji.
Receno vam je da imamo jer smo razumeli da pitate za nesto drugo.Taj deo koji vama treba nama stize u utorak,cena mu je otisla,ali ako vam jos treba dacemo ga po staroj ceni ako vam odgovara? I moze slanje o nasem trosku da ne dolazite.

Motocikli | Oprema i delovi > Retrovizori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

totalno neposten clan bezite od njega na kilometer kad vidite njegov oglas narucio za ma vespu original retrovizore a dobio sam plasticne I to je jedan bio polomljen strasno a uzemo mi pare I vise se nejavlja od mene oceana nula ! !! dobro otvorite oci ! !! !
Original retrovizore uopste nemamo u prodaji tako da vam to nismo mogli ni reci da imamo.I ako smo vam poslali neke retrovizore to je bilo na vasu molbu,po vasem izboru.Ako ste dobili slomljen retrovizor,nije nasa krivica,verovatno je bilo u transportu.ali i to se moglo resiti da ste nam se javili.Ako ste zvali da vam se niko ne javlja to je moglo biti van radnog vremena.I dalje stojimo na raspolaganju za resenje sporne situacije,ako ste vi voljni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.