Moto Oprema Nis 062572381

Niš

Član od: 07.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

narucio sam migavce sa karbon bojom a poslao mi obicne velicina za kamion
Kupac je narucio migavce pod rednim brojem 7 te migavce sam mu i poslao. I pored sve ga toga sam pristao da zamenim na sta kupac odgovara "lakse mi je da ti dan negativnu ocenu nego da se majem sa brzom postom jer je to sica 1000 din" za sve ovo navedeno sa moje strane imam i pisan trag tj prepisku.

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Trakice su na izgled lepe ali lepak na trakama je slab , sa prvim vetricem se odlepile . Za pranje da nepricam , sve otpalo . Losa ocena za artikal , za prodavca sve ok !
model trakica se prodaje vise od dve godine i do sada nije bilo reklamacija kupac nije znao da zalepi trakice ili nije lepo ocistio felnu ponudjeno mu j eda o mom trosku posaljem drugi komplet i objasnio mu kako da zalepi jer je hladniji perio pa je potrebno i fenom malo zagrejati ali je kupac dao negativnu ocenu , zbog 300 din koliko kostaju sam ocrnjen, hvala na saradnji

Motocikli | Oprema i delovi > Upravljači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je posao Crvene rucice za motor a ja sam mu lepo naglasio da mi posalje CRNE rucice. Zato sam mu dao negativnu ocenu.
moja greska nije namerna, mogla se ispraviti da je pozvao i zamenio bi ili bi vratio novac. KUPAC JE BEZ IKAKVOG KONTAKTA DAO NEGATIVNU OCENU TAKO DA SUMNJAM DA SE RADI O NECEMU DRUGOM

Motocikli | Oprema i delovi > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje kljuc koji se navodno moze kodirati (a nema u sebi transponder). Zove telefonom psuje decu, familiju. .. . Izuzetno nekulturan i nerazuman! Gospodine onda treba da napisete u oglasu da kljuc ne sadzi transpoder koji je potreban za cipovanje! !! A ne govorite kako se moze cipovati. To je kao kada bih vam ja prodao kucu sa uvedenom strujom koja u stvari nije uvedena! !!
Kupac je u poruci pretio da ce zvati administratore zbog prevare da ce mi zatvoriti profil, slao mi linkove kljuceva koji kostaju 6 $, u opisu lepo stoji da je kljuc blanko i to sto je on hteo za 10e da kupi orginal kljuc koji kosta 150e to je nesto drugo veoma neljubazan i nekorektan, psuje i vredja uostalom pogledajte ostale ocene moje i njegove i nadam se daljoj saradnji sa normalnim ljudima. POZDRAV
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.