Moto-Subotica

Subotica

Član od: 26.08.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evetovic Ivan iz Subotice mi je prodao telefon marke iphone (iphone 6S sa maskama punjacem i staklom) U u paketu koji sam dobio bio je telefon marke iphone 6 (bez oznake” S”) sa maskama, staklom i BEZ punjaca. Kada sam mu se obratio da ispravimo problem, da mu vratim telefon i da obojica stetimo postarinu nije zeleo. Onda sam mu ponudio da zadrzim jednu masku i staklo, da mu vratim sa manjom otkupninom kako ne bi stetio novac za postarinu vec predmete koji njemu ne trebaju. On je odbio, rekao da ja prodam dalje njegov telefon i da vratim svoje pare. Na kraju je zavrsio sa recima: “Ne mogu Vam pomoci” i blokirao poruke preko Kupujem-Prodajem sajta. Nije ni pomislio da predlozi bilo kakvo resenje problema. Ne predlazem saradnju sa ovim clanom.
Ja se izvinjavam ali na slikama se sve vidi, ja sam reko da se ne razumem Meni su rekli da je iphone 6s Ja sma tako napisao u oglasu kazem Ne razumem se Ja sam reko da necu da vratim telefon jer cu tako samo biti u minusu U opstalom kako sam cuo delovi sa iphone 6 i iphone 6s su skoro potpuno isti A covek kaze da su totalno razliciti i da nista ne pase Dogovor cene je bio 2500din A ja sam cak poslao za 2000 da mu bude jeftinije kad plati postarinu Posle se i bunio na to sto sam smanjio cenu za 500 dinara Blokirao sam korisnika jer mi je pisao stalno i reko sam vec jednom da ne mogu da mu pomognem jer ja necu ici u minus zato sto neko nije obratio paznju na slike A reko sam da se ne razumem Tu nije bila moja krivica nista sem toga sto nisam kabel usb onaj za punjenje poslao Tu se izvinjavam stvarno, taj kabel je 150 dinara. Hvala i pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.