slika
slika
1 od 2

Kaciga Airoh S5

Kontakt

Sombor
Novo
947
5
pre 6 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Šimi Moto
Član od 15.06.2011.
kp izlog

Sa atraktivnim dizajnom i inovativnim tehničkim rešenjima, S5 je kaciga za hibridnu upotrebu i posvećena je onima koji u potpunosti žive za motocikle.

Njegova svestranost omogućava da se koristi u tri različite konfiguracije: sa vrhom i vizirom za sve terene, sa vrhom i bez vizira, kao što je šlem Mk, bez vrha i sa vizirom, za upotrebu na putu.

Posebna pažnja posvećena je dizajnu vrha, koji pored toga što je podesiv i skidiv, ima mogućnost da se spušta u dodir sa vizirom, čime se znatno smanjuju ukupne dimenzije kacige i kasnije se lako odlažu u sedlo i/ili u gornjoj kutiji.

Panoramski vizir je opremljen sistemom zaključavanja, praktičnim unutrašnjim vizirom od sunca i podesivom ventilacijom štitnika za bradu, upotpunjujući opremu ovog šlema spremnog da se suoči sa svakim izazovom.

 

  • Modularni šlem: Modularni šlem pogodan za svaku upotrebu.
  • Vrh je podesiv i uklonjiv i ima mogućnost da se spusti u kontakt sa vizirom, čime se značajno smanjuje ukupna dimenzija kacige i kasnije se lako odlaže u sedlo i7 ili u gornju kutiju.
  • Unutrašnji vizir za zaštitu od sunca: Integrisani preklopni ekran za sunčanje sa spoljnim mehanizmom za kontrolu rada.
  • Materijal: Termoplastična HRT.
  • Težina: 1420 gr.

________________________________________________________________________________
Imamo veliki izbor rezervnih delova!  


Robu šaljemo sa kurirskim službama (Daily Express ili AKS Express) na kućnu adresu, kupac paket  plaća pouzećem (i poštarinu isto)

 

Paket ispod 1000 din ne šaljemo

 

Kontakt preko telefona radnim danima od 9:00 - do 16:00

br telefona 0631257846 ili 0656003737 .

 

Poručbinu možete poslati  24/7   poruke (Viber iliKupujemProdajem ili Face. Book ili E-mail simimoto@mail. com , NA SMS NEODGOVORIMO! ) i mi šaljemo robu u najkraćem vremenskom periodu.


Reklamacije ako slučajno dešava se neka greška max u roku 2 radnog dana rešavamo na naš trošak.

     

ID Oglasa: #43494283
Informacije

Pitajte CENE i DOSTUPNOST u poruci

  • MOTO DELOVI 065/600-3737 ili  063/125-7846 (VIBER PORUKE)
  • MOTO OPREMA 061 60 60 077

Možete zvati:  PON. - SUBOTA: 10h- 15h.

pišite nam preko KP poruke, Vibera ODGOVARAMO U NAJKRACEM ROKU!

Lično preuzimanje delova je moguće u Bogojevu (Adi Endre26) i Subotici (Somborski put17)
Javite se pre dolazka zbog provera zaliha.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.