slika
slika
slika
slika
1 od 4

Premier Evoluzione Kaciga.

250 €

Kula
Novo
25
1
pre 11 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Motoshop-MRG
Član od 11.10.2014.
kp izlog

Premier Evoluzione Kaciga.

Za više infromacija pozvati na broj 0628180982.


Unutarnja konstrukcija školjke izrađena je od EPS materijala raspoređenog u različite gustine kako bi raspršio energiju koja se oslobađa u slučaju udara.

Spoljna školjka je proizvedena u dvostrukim merama kako bi se obezbedio bolji pristajanje u skladu sa odabranom veličinom, izrađena je od trikompozitnih vlakana, kombinacije aramidnih vlakana i epoksidne smole, kako bi bila elastična i otporna u slučaju udara.

Manje veličine školjke obuhvataju XS do M, dok veće veličine školjke pokrivaju M do XXL.
Uz kacigu dolazi "Napredni sistem obloge" koji omogućava prilagođavanje unutrašnjosti radi boljeg pristajanja i udobnosti.

Sistem "Lako Pristajanje" i unutrašnje obloge postavljeni su tako da pruže dovoljno prostora za vožnju sa naočarima.

Sistem za ventilaciju sastoji se od prednjeg ulaza za vazduh, kao i ulaza na bradi i izduvnika pozadi, što omogućava optimalnu izmenu vazduha unutar kacige.

Kaciga je takođe opremljena Pinlock® sočivom koje se može montirati bez potrebe za dodatnom opremom kako bi se rešili problemi sa zamagljivanjem.

Osim visira od polikarbonata otpornog na ogrebotine, kaciga ima i mogućnost skidanja tamnog vizira, što omogućava vožnju u različitim uslovima osvetljenja i vremenskim uslovima.

ID Oglasa: #158000945
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.