slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Premier Typhoon RS 92BM Kaciga

200 €

Kula
Novo
38
1
pre 11 dana
Odgovara na 82% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Motoshop-MRG
Član od 11.10.2014.
kp izlog

Spoljašnja konstrukcija školjke koristi dva veličine kalupa kako bi povećala performanse u zavisnosti od odabrane veličine. Manja školjka pokriva veličine od XS do M, dok veća školjka obuhvata veličine od L do XXL.

Unutrašnja konstrukcija školjke je od EPS materijala raspoređenog u različitim gustinama kako bi raspršila energiju oslobođenu u slučaju udara.

Otporni vizir od polikarbonata sa posebnim sistemom zaključavanja takođe ima tamni unutrašnji vizir koji omogućava vožnju u svim vremenskim uslovima i svetlosnim uslovima.

Vizir je opremljen Pinlock® sočivom koje je uključeno i može se montirati bez dodatne opreme.

Sistem ventilacije sastoji se od četiri elementa, uključujući veliki usis vazduha napred, jedan na bradi, dok dva izduvača na poleđini omogućavaju optimalnu ventilaciju.

Set "Advanced Padding System" uključen uz kacigu omogućava prilagođavanje unutrašnjosti radi boljeg prileganja i udobnosti.

Zahvaljujući sistemu "Easy Fit", unutrašnji jastučići su raspoređeni tako da uključuju dovoljno prostora za naočare.

Opremljena mikrometrijskom bradom i spremna za instalaciju Bluetooth komunikacionih sistema.

ID Oglasa: #159305671
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.