slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

GIVI OBKN58B outback centralni ALU kofer crne boje

64.900 din

Srbobran
Kao novo - nekorišćeno
940
7
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Baniša
Član od 19.03.2015.
Svi oglasi

Trekker Outback centralni kofer sa aluminijumskom strukturom i profilima dostupna je u dve različite veličine: 42l i 58l.   Ovim kućištima nije potreban poseban stalak i mogu se pričvrstiti na bilo koju postojeću Monokey ploču.
TREKKER OUTBACK 58 centralni kofer nudi kapacitet za skladištenje ili dve full - face  + ili dva modularne flip-up kacige. Ravni poklopac i četiri omče za trake su standardna oprema na kućištima OUTBACK i omogućavaju da se poklopac koristi kao dodatni prostor za odlaganje, dok se u unutrašnjosti kućišta, donja strana poklopca može koristiti i za odlaganje pomoću opcione elastične mreže koji se mogu pričvrstiti pomoću postojećih kuka. Standardne karakteristike takođe uključuju mekanu unutrašnju prostirku, koja će, kada se postavi u podnožje kućišta, apsorbovati udarce koji se prenose tokom vožnje. Dostupan je niz opcionih dodataka za potpuno prilagođavanje futrola u okviru Trekker Outback asortimana.
Pažnja: ne može se postaviti na ploče sa ugrađenim električnim kontaktom za komplet stop svetla.  

Kao dodatak za kofer postoji ručka za nošenje, obloga / enterijer kofera i unutrašnja mrežica. Ne dobija se uz kofer.  

ID Oglasa: #143058506
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.