slika
1 od 1

IPONE sprej za podmazivanje lanca Spray XTREM Chain Off-Road

1.740 din

Kučevo
Novo
6
0
pre 11 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

 

Šifra proizvoda: IP800648      

Sprej za podmazivanje lanca/X-Tream Chain Off-Road namenjen je za sve tipove lanca O-X-Z(ring) na kros i enduro motociklima, kao i na četvorotaškašima, ATV vozilima. Posebno je preporučljiv za upotrebu van puteva. Ipone X-Tream Chain Off-Road odbija nečistoće kao što su pesak i zemlja. Otporan je na vodu i sprečava stvaranje oštećenja na lancu. Upotrebom spreja smanjuje se trenje, gubitak snage, istezanje i produžava radni vek lanca i lančanika.
Podesiva mlaznica obezbeđuje precizno nanošenje spreja.

- Dostupno u pakovanju od 100 ml, 250ml i 750ml.

ID Oglasa: #164237358
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.