slika
1 od 1

IPONE sredstvo za čišćenje motora ENGINE CLEANER 300ml

1.280 din

Ruma
Novo
65
0
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DDMOTO
Član od 19.02.2020.
Svi oglasi
U Nasem DDMOTO prodajnom objektu mozete naci Brendove:  SHIMA I BOS Garderobu,  GIVI I KAPPA Kofere i Torbe,  LS2 I NOX Kacige,  IPONE,  MOTUL, MOTOREX Ulja,  D. I. D.  Lanac i lancanici,  HIFLO filteri,  NGK, DENSO Svecice,  Bike Lift Stenderi.  Scottoiler podmazivac lanca,  Fulbat Akumulatore,  Ariete semering, rucke.

Ipone ENGINE CLEANER deterdžent dizajniran da očisti sistem za podmazivanje četvorotaktnih agregata neposredno pre zamene ulja. Efikasno čisti unutrašnjost motora od naslaga i čađi sa svih vitalnih delova. Obezbeđuje odlično podmazivanje tokom faze čišćenja i sprečava novo taloženje uklonjenih mikro čestica u sistemu. Ulkonjene čestice se u potpunosti eliminišu sa ispuštanjem ulja. Kompatibilan je sa svim sintetičkim i mineralnim uljima. Sprečava kontaminaciju novog ulja zaostalim nečistoćama.
- Način upotrebe :
- Zagrejte agregat na radnu temperaturu.
- Sipajte 10% ENGINE CLEANER-a od ukupne količine ulja u agregatu.
- Ostavite motor da radi na leru 15 min.
- Ispustite ulje i zamenite filter ulja.
- Dostupno u pakovanju od 300 ml.

 ili nasu prodavnicu u Rumi, Zeleznicka 185
Robu saljemo preko kurirskih sluzbi.
Sva dodatna pitanja mozete pozvati na broj (066/262-863) ili (022/2100818)
Radno vreme: Radnim danima 10-18h
Radno vreme: Subota 10-16h
ID Oglasa: #128310035
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.