slika
slika
1 od 2

SCOTTOILER FS 365 250ML Zastita Motora

850 dinFiksno

Ruma
Novo
18
2
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
DD MOTO
Član od 19.02.2020.
Svi oglasi

FS 365 je inhibitor korozije na bazi vode, ideja je da ga prskate i sadržaj vode ga nosi na sva teško dostupna mesta na motociklu, govorimo o svakom malom zazoru. Sadržaj vode tada isparava ostavljajući zaštitni film na svim površinama.

Čista voda sama po sebi neće izazvati koroziju, ali čim dođe u kontakt sa atmosferom, apsorbuje kisele gasove kao što je ugljen-dioksid.

Uopšteno, snabdevanjem maziva na sve metalne površine koje se nakupljaju pri ponovnom nanošenju, štiteći ih od vazduha.

Ovo formira efikasan sloj zaštite od korozije, lepi se za sve površine i stvara se tokom vremena pri svakom nanošenju. FS 365 je rastvorljiv u vodi i lako biološki razgradiv što dodatno pomaže kada je u pitanju čišćenje jer se svaka prljavština koja se zalepi za FS sloj lako ispere.

Dakle, u suštini, FS 365 radi kao zaštitnik barijere i remeti hemijske procese uključene u koroziju. Uz kontinuiranu ponovnu primenu, FS 365 olakšava čišćenje bicikla i stvara slojeve zaštite.

Bezbedan je za upotrebu na svim materijalima. Jednostavno ga poprskajte na plastiku, metal, komponente motora, creva, karbonska vlakna, eloksirane površine jer to neće uticati na njih, ostavljajući samo tanak sloj zaštite koji se može izglancati do lepog sjaja.

NEMOJTE prskati FS 365 na kočione diskove, čeljusti ili gume, iako ako to uradite, nemojte paničariti. Obrišite i temeljno isperite vodom. FS 365 će se oprati bez oštećenja.

Preporučujemo redovnu ponovnu primenu FS 365 za najbolje rezultate, čak i ako je vaš bicikl u skladištu, jer promene temperature mogu izazvati kondenzaciju.

 

Posetite nasu prodavnicu u Rumi, Zeleznicka 185
Robu saljemo preko kurirskih sluzbi.
Sva dodatna pitanja mozete pozvati na broj (066/262-863) ili (022/2100818)
Radno vreme: Radnim danima 10-18h
Radno vreme: Subota 10-16h

ID Oglasa: #163613854
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.