slika
1 od 1

Silikonski sprej za gumu i plastiku 450ml

500 din

Niš
Novo
311
17
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Moto Delovi - Xtreme Moto Shop
Član od 15.03.2013.
kp izlog

Silikonski sprej za gumu i plastiku 450ml

Šifra proizvoda: 9963

Silikonski sprej je univerzalno vodootporno, izolaciono i antifrikciono sredstvo na bazi organosilicijumskih jedinjenja. Namenjen je, između ostalog, za efikasno podmazivanje trljajućih površina od različitih materijala (na primer, metala i plastike) kako bi se eliminisalo zaglavljivanje, škripanje i pucanje do kojih dolazi tokom rada vozila. Preporučuje se za upotrebu tamo gde je nepoželjna upotreba maziva koji sadrže naftne derivate i masti.

Svojstva:
- Formira čvrsti providni polimerni sloj od molekula silikona na tretiranoj površini, koji površini daje odlična vodoodbojna, prašinu i antistatička svojstva, pored toga smanjuje trenje, sprečava škripanje, smrzavanje i koroziju;
- Može se koristiti i unutar i izvan automobila, na površinama od plastike, gume, metala, drveta itd.
- Štiti površine i vraća im sjaj, štiti od izlaganja UV zračenju;
- Vraća elastičnost gumenih i plastičnih delova i štiti ih od sušenja i pucanja;
- Ne sadrži mineralna ulja i masti.
- Preporučuje se za podmazivanje valjaka i vođica sigurnosnih pojaseva i poklopaca, za zaštitu od smrzavanja gumenih zaptivki vrata, haube, poklopca prtljažnika itd. štiti od starenja i krhkosti branika, rešetke hladnjaka, spojlera, lajsne, vinil navlake itd. štiti od vlage i vode električnu opremu i kontakte.

Primena: očistiti površinu koju treba tretirati pre upotrebe. Dobro protresite balon pre upotrebe. Ravnomerno prskati po površini u potrebnoj količini sa udaljenosti od 10-15 cm. Ako je potrebno, obrišite površinu suvom krpom. Ne koristiti na predmetima koji su u kontaktu sa hranom. Proizvod možete naneti na suv sunđer ili krpu i temeljno obrisati površinu. Izbegavajte nanošenje na staklene, lakirane ili tkanine. Ne koristite na volanu, pedalama ili kvakama na vratima.

ID Oglasa: #140338413
Informacije

Robu mozete poruciti kp-om, pozivom ili viber porukom

 

Uglavnom šaljemo Dexpresom primalac placa dostavu

 

Rok za slanje 1-3 radna dana u zavisnosti da li je dostupan trenutno artikl

 

0-5kg 350din

5-10kg 450din

10-15kg 550din

Radno vreme radnje od 9-17h sub 9-16h

Xtreme Moto Shop

Perutinska 3 - Ledena stena min. naselje

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.