slika
1 od 1

Dihtung poklopca plovka Bing karburatora Tomos A3

30 din

Kikinda
Novo
57
5
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - DO 7.05. NE RADIMO
Član od 21.01.2022.
kp izlog
Dihtung poklopca plovka za Bing karburator na Tomos A3 motorima

Dihtung poklopca plovka za Bing karburatora na Tomos A3 motorima je ključni deo karburatora koji osigurava pravilno funkcionisanje i kontrolu dotoka goriva. Ovaj dihtung je posebno dizajniran za Bing karburatore koji se koriste na Tomos A3 motorima i igra ključnu ulogu u održavanju tačnog nivoa goriva u karburatoru.

Proizveden je od izdržljivih materijala koji su otporni na hemikalije i temperaturne promene, čime se osigurava da dihtung ostane hermetički zatvoren i ne propušta gorivo. Kvalitetan dihtung je od suštinskog značaja za sprečavanje curenja goriva i održavanje stabilnih performansi vašeg motora.

Zamena dihtunga poklopca plovka je relativno jednostavan postupak i može se obaviti kao deo redovnog održavanja vašeg Tomos A3 motora. Ovaj dihtung će vam pomoći da osigurate pravilan dotok goriva u karburatoru, sprečavajući potencijalne probleme sa sagorevanjem i performansama motora.

Nabavite ovaj pouzdani dihtung i obezbedite da vaš Tomos A3 motor nastavi da pruža pouzdanu vožnju i odgovara svim vašim potrebama za prevozom.

ID Oglasa: #147150286
Informacije

DO 7. MAJA NE RADIMO ISPORUKE!

 

❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.