slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Alpinestars SP-X BOA Moto Čizme

39.000 din

Kula
Novo
176
6
danas
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Motoshop-MRG
Član od 11.10.2014.
kp izlog

SP-X čizme su elegantne sportske čizme dizajnirane da se smeste ispod tehničkih vozačkih pantalona i pruže izuzetnu sposobnost hodanja.

Optimizovane su za sportske i sportsko-turističke vozače, kompaktne su srednje visine čizme sa premijernim nivoom zaštite i udobnosti kako na motoru, tako i van njega.

Gornji deo je izrađen od kombinacije Rideknit® materijala i pletene mreže, uz dodatak bezšavnih termo-zavarenih delova.

Donji deo ima TPU petni kontrafleks, klizač za prste i Alpinestars Transversal Protection Frame (TPF) na đonu, pružajući visok nivo zaštite od udaraca i bilo kakvog savijanja ili vrtenja.

Dodatno, đon takođe ima potpuno novi dizajn sa asimetričnom petom kako bi olakšao prirodni korak vozača i poboljšao stabilnost van motora.

Za zaštitu, SP-X ima integrisani štitnik za potkolenicu, diskove dvostruke gustine za zglob, kao i TPU jastučić za menjač i ojačanje klizača za prste.

Što se tiče udobnosti, pletene površine na prednjim i zadnjim tačkama savijanja omogućavaju slobodu pokreta, dok PU srednji đon sa integrisanim dvostrukim jastučićem za petu i izmenjivim OrthoLite® uloškom pružaju odličnu udobnost pri hodanju.

Ulazak i izlazak olakšava medijalna cibzara u kombinaciji sa BOA sistemom brzog vezivanja za kompaktno i precizno zatvaranje.

SP-X čizme su savršene za vozače koji traže pokrivenost i zaštitu, ali bez potrebe za potpuno trkačkim čizmama i izgledom preko pantalona.

MotoShop-MRG se nalazi u Kuli, Doža Đerđa 50 i u Subotici, Karađorđev Put 65.

Zvanični uvoznici za - Sherco Motocikle, Wossner Nemačke kovane klipove,   Vertex klipove, Acerbis moto opremu i plastike,   All Balls, Clover jakne, Axxis kacige, Mitigator i još mnogo toga.

Za više informacija možete pozvati na 0644650630 ili 0652069902.

Link sajta - www. motoshop-mrg. rs

Radno vreme :  

Radnim danima - 08:00-19:00.

Subotom - 09:00-14:00.

ID Oglasa: #160143288
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.