slika
1 od 1

Cipele moto sportske crno sive KYNE MODEKA

13.580 din

Kučevo
Novo
128
6
pre 12 dana
Odgovara na 90% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
T.R Jovalex Kučevo
Član od 09.05.2015.
kp izlog

BESPLATNA DOSTAVA!

Šifra proizvoda: 040980-398-37

Svakodnevne moto cipele: Model Kyne kombinuje najbolje od oba sveta. Dobijate patiku i potpuno opremljenu motociklistički čizmu u jednom proizvodu.

KOMFOR:
- Ovaj model nudi mogućnost vađenja uloška, poseduje postavu za prste i petu, antibakterijske i antifungalne karakteristike, kao i brzo sušenje.
- Unutrašnjost je obložena 3D mrežastom postavom, a jezik i delovi oko članaka su postavljeni za poboljšanu udobnost.

 


MATERIJAL:
- Mikrofiber (100% poliester)
- Mikrofiber je tanko vlakno, otprilike hiljadu puta tanje od svile. Ova vlakna stvaraju mikroporoznu strukturu koja obećava izvanrednu prozračnost. Površina izgleda kao prirodna koža. U laboratorijskim uslovima, veštačke kože postižu vrednosti otpornosti na kidanje i habanje koje su jednake pravoj koži. (100% poliester)

KARAKTERISTIKE:
- Sertifikovano prema standardu EN 13634:2015.
- Ojačanje pete, članka, prstiju i dela za menjanje brzina.
- Blago nazubljen sportski đon sa petom od 2.5 cm, otporan na gorivo, ulje i klizanje.
- Retroreflektirajući materijal na petama.

ID Oglasa: #156787533
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.