slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Dainese AVRO 5 kožna jakna

699 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
29
0
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Danilo
Član od 22.12.2014.
Svi oglasi

Dainese AVRO 5 kožna jakna

 

Osmišljena za sve vozače motocikala koji vole sportsku vožnju na putu, Avro 5 je Dainese-ova motociklistička jakna inspirisana odelima MotoGP™ vozača.

 

Napravljen od fine tutu goveđe kože, odeća ima rastezljive umetke od S1 tkanine i Microelastic 2.0 materijala, koji obezbeđuju odlično pristajanje, udobnost i slobodu kretanja tokom vožnje.
Udobnost je dodatno poboljšana novom konstrukcijom ovratnika za brze trke, sistemom inspirisanim MotoGP™ koji u potpunosti smanjuje pritisak na vrat.

 

Da bi osigurao maksimalnu zaštitu za vozače motocikala čak i pri velikim brzinama, Avro 5 ima ista tehnička rešenja kao Dainese odela, integrišući sertifikovane štitnike na ramenima i laktovima, kao i odvojive aluminijumske ploče na ramenima. Jakna je dizajnirana da primi G1 i G2 štitnike za leđa.

 

Savršena mešavina zaštite i udobnosti, Avro 5 je izuzetno svestran zahvaljujući odvojivoj termo podlozi, prozračnoj mrežastoj tkanini i bočnim ventilacionim otvorima, što ga čini idealnim za upotrebu tokom cele sezone.

 

Podesivi sistem za povezivanje struka i jakne sa pantalonama, koji sprečava infiltraciju vazduha i obezbeđuje savršeno pristajanje za oba dela u svakoj situaciji, optimizuje udobnost i ergonomski nivo jakne.

ID Oglasa: #166207885
Informacije

Pored navedenih,   u ponudi uvek više proizvoda.

 

Moguće poručivanje proizvoda iz EU po Vašoj želji.

 

Kontaktirajte porukom i biće realizovano u što kraćem roku

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.