slika
slika
1 od 2

Rukavice LS2 JET 2 LADY BLACK

6.116 din

Čurug
Novo
73
1
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog
Šifra proizvoda: MB-70021W0012

Dostupno u veličinama: M, L.

JET 2 RUKAVICE
LS2 JET 2 rukavice idealne za svakodnevnu vožnju, bilo da vozite skuter ili motocikl. Napravljene od fleksibilnog materijala, pružaju idealnu prozračnost, vodeći računa o bezbednosti tokom vožnje. Sintetički otisak na kažiprstu dozvoliće vam da bez skidanja rukavica, lako i jednostavno koristite mobilni telefon ili navigaciju.

MATERIJAL
- 80% Tekstil
- 15% Likra
- 5% Akril

KARAKTERISTIKE
- Sintetički otisak na kažiprstu (touch screen)
- Čičak zatezanje na zglobu
- Dodatno ojačanje na dlanovima
- Protektor sa spoljne i unutrašnje strane

ZAŠTITA
- Protektor sa spoljne strane
- Protektor na dlanu
- Dodatno ojačanje na dlanovima

U ponudi imamo širok asortiman rezervnih delova za tomos motore, motocikle, skutere, kosilice, trimere. . .   Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa PDV-om
ID Oglasa: #121284003
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.