slika
1 od 1

RUKAVICE QEPAE extra comfort crne VELIČINA S

990 din

Čurug
Novo
12
0
pre 15 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

VB-3722145

 

Lagane Unisex Extra Comfort Qepae rukavice kratkih prstiju napravljene od udobnih materijala, sa mekanim mikrofiberom na palcu za brisanje znoja. Na dlanovima se nalazi perforirana tkanina sa opšivenim silikonskim jastučićima koja onemogućava klizanje i odlično apsorbuje udarce tokom vožnje, te povećavaju betbednost. Rukavice dobro prijanjanju na ruke zahvaljujući čičak traci.

 

BREND: QEPAE
BOJA: CRNA
VELIČINA: S
TIP: KRATKE
DODATNO: ANTI SLIP

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #155640640
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.