slika
slika
slika
slika
1 od 4

Masina za menjanje guma Motocikl, motor

210 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
329
9
pre 12 dana
Odgovara na 65% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Ručni i mobilni: Mjenjač guma za motocikl iz MSV! Da li biste želeli da odvojite gume motocikla od felni i stavite nove gume bez mnogo truda? Sa ručnim menjačem guma motocikla iz MSV možete to učiniti za nekoliko sekundi! Jednostavan za upotrebu, menjač guma za motocikl za veličine od 16" je moćno pomoćno sredstvo za otpuštanje i montažu. Zahvaljujući svojoj praktičnoj veličini i maloj težini, alat za vozila je pravi izbor za upotrebu na trkačkoj stazi, u profesionalnim radionicama ili privatno garaže. Sofisticirani zahtevi za rukotvorine koji ispunjavaju profesionalne zahteve Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, možete upravljati uređajem za montažu guma motocikla sami i uz minimalan napor: centralni nosač felne sa središnjom osovinom od 16 mm i krilnom maticom garantuje stabilnost čak i tokom rotacije. Kada se pričvrsti, guma se skida sa naplatka pomoću podesivog 5" (12,7 cm) širokog sečiva za razbijanje rubova. Zahvaljujući 29" (73,6 cm) dugoj poluzi, ovaj korak je moguć čak i sa starijim felgama sa beadlock-om ili ATV-om sa minimalnim naporom moguće. Plastični štitnici na kontaktnoj površini sprečavaju ogrebotine ili oštećenje naplatka. Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi i robusnoj čeličnoj konstrukciji, menjač guma za motocikle može da izdrži čak i najteže primene i uverava dug radni vek. Baza i nosač točka su od praškastog premaza; Pocinkovana čelična poluga i držač. Pojednostavite uklanjanje i ugradnju guma i uštedite vreme sa MSV menjačem guma za motocikle!


Detalji o proizvodu: Veličina gume: od 16" Prečnik osovine min. : 16 mm Stezanje oboda iznutra: 39 cm Stezanje oboda spolja: 50 cm štitnici za naplatke Kratke informacije: univerzalna – za veličine guma od 16" Snažna - 1 1/2" k 1 1/2" (3,8 k 3,8 cm) kvadratna cev od čelika obloženog prahom i centralni nosač sa krilnom maticom Lako - 29" (73,6 cm) duga ruka poluge zahteva malo truda nežni – plastični štitnici na kontaktnoj površini izbegavaju ogrebotine ili oštećenje oboda mobilni – brža i lakša zamena guma na trkačkoj stazi, kao iu radionici i garaži
ID Oglasa: #142696589
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.