slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Menjač guma za Motocikl Motor 15 - 21"

160 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
212
3
pre 12 dana
Odgovara na 66% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Ručni i mobilni: Mjenjač guma za motocikl iz MSV! Odvajanje guma motocikla od felni bez mnogo napora? Sa ručnim menjačem guma motocikla iz MSV možete to učiniti za nekoliko sekundi! Jednostavan za upotrebu, menjač guma za motocikl za veličine od 15-21" je moćna pomoć pri uklanjanju guma sa felne. Zahvaljujući svojoj praktičnoj veličini i maloj težini, ovaj automobilski alat se može koristiti na trkačkoj stazi kao iu profesionalnim radionicama ili privatne garaže su pravi izbor. Sofisticirani zahtevi za rukotvorine koji ispunjavaju profesionalne zahteve Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu, možete sami upravljati uređajem za montažu pneumatika motocikla: zahvaljujući dugačkoj poluzi sa ergonomski oblikovanom ručkom, možete postaviti i ukloniti čak i starije felge uz minimalan napor. Savet: Felne se mogu lakše ukloniti ako se prethodno poprskaju sredstvom za čišćenje stakla. Zahvaljujući visokokvalitetnoj izradi i robusnoj čeličnoj konstrukciji, menjač guma za motocikl može da izdrži čak i najteže primene i ubedi dug radni vek. Ceo uređaj je napravljen od izdržljivog i izuzetno robusnog čelika. Pojednostavite uklanjanje i ugradnju guma i uštedite vreme sa MSV menjačem guma za motocikle!  


Detalji o proizvodu: Veličina gume: 15-21" Materijal: čelik Operacija jednog čoveka ručno upravljanje izdržljiv Kratke informacije: univerzalni – za veličine guma od 15-21" lako - duga ručica poluge sa ergonomskom ručkom zahteva malo truda Efikasno – optimizovano uklanjanje i ugradnja guma štedi vreme mobilni – brža i lakša zamena guma na trkačkoj stazi, kao iu radionici i garaži IZDRŽLJIV – Sastoji se od čvrste četvrtaste cevi od izdržljivog čelika
ID Oglasa: #142660588
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.