slika
1 od 1

tubliss set 21"

12.500 din

Kanjiža
Kao novo - nekorišćeno
3
0
juče
Odgovara na 0% poruka.
Dekimoto
Član od 23.10.2013.
Svi oglasi

Sifra: TU21

NIKAD VIĐENO PRIANJANJE NA BILO KOM TERENU!
Korišćenje TUbliss-a nudi bezbroj prednosti za off-road motocikliste, bilo na hobi ili profesionalnom nivou. Sa ovom jednostavnom strukturom možete postati bolji i brži, zahvaljujući povećanom adhezijom i lakšem upravljanju motorom.
TUbliss je odličan izbor za ljubitelje enduro i motokros sporta, jer na bilo kom terenu, jer u potpunsti odgovara bilo kom terenu i jako je lako za održavanje. Možete postići takvu adheziju, koju nikada ranije niste iskusili! Sve ovo je ishod dizajna bez unutrašnje gume, zbog toga guma ima odličnu zaštitu od probijanja na najranjivijem delu - bočnim zidovima. Pored toga, omogućava Vam da koristite gumu sa tvrđim zidovima na izuzetno niskim pritiscima, čak i na 0 bara. Bolje je i od mnogo hvaljenog Mousse-a, jer najmekša verzija Mousse-a može da obezbedi samo 1 bar pritiska.
Za pravilnu upotrebu TUbliss-a treba duvati na 120psi ( 8.2 Bar ), na taj način maksimalno pričvršćuje gumu za celu površinu felne, drži bočne zidove vertikalno i apsorbuje udarce. Zbog svog dizajna, Tubliss može se koristiti i sa udubljenim felnama koje su u najgorem stanju. Nedostatak unutrašnje gume smanjuje mogućnost defekta i zamene unutrašnjeg dela. Ako nešto probuši gumu, sa gumenom glistom možete lako ukloniti problem i možete nastaviti vožnju.
UŠTEDA TEŽINE
Neku težinu ( oko 1,5 kg) možete odmah uštediti, ako tradicionalnu gumu menjate na Tubliss. Kod Tubliss-a nedostatak unutrašnje gume smanjuje otpor pri rotaciji i poboljšava dinamičke sposobnosti. Unapređuje ukupne performanse motora.
MANJE TOPLOTE NA GUMAMA
Zahvaljujući nedostatku unutrašnje gume, temperatura guma značajno je niža tokom upotrebe. Tokom vožnje neće nastati veći pritisak u gumama.
ZAŠTITI FELNE!
Držeći gume čvrsto i bočno vertikalno, TUbliss štiti felne od deformacija i udubljenja.
SADRŽAJ KOMPLETNOG SETA:
ojačana crvena spoljašnjost
Tubliss unutrašnjost
Tubliss traka za felne
držač gume
alati i detaljno uputstvo za montažu kao i nalepnice za felne
OBRATITE PAŽNJU NA OPREMU!

 

Delove saljemo brzom postom. Jos polovnih i novih delova za vise vrsta motora.  
KUPUJEMO MOTOCIKLE, moze biti ispravan, neispravan, havarisan, nekompletan ili stranac. . .  
Interesovati se preko telefona. Hvala 

 

ID Oglasa: #165108353
Informacije
Molim cenjene kupce da me kontaktiraju putem telefona, poziv, sms, Viber ili WhatsApp. Zbog nedostatka vremena ne stizem odgovoriti na KP poruke.  
Kada saljete pitanju putem poruke, molim Vas ovako napisite: marka, model, kubikaza, godiste i koji vam je deo potreban.
Npr. Honda cbr1000rr 2005 prednji tocak, far, itd.

Hvala lepo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.