slika
slika
slika
1 od 3

Kvad za decu

6.350 din

Niš
Novo
357
6
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Shopex online
Član od 29.03.2024.
Svi oglasi

Pretvorite bilo koje dvorište u čarobno igralište puno avantura sa našim dečijim električnim kvadom. Opremljen sjajnim LED svetlima, muzičkom opremom za vožnju uz ritam, i sigurnosnim karakteristikama koje mir um daju svakom roditelju, ovaj kvad je idealan za sati zabave i istraživanja na otvorenom za vaše najmlađe.

Ključne Karakteristike:

  • LED Svetla za Veću Zabavu i Sigurnost: Živopisna LED svetla ne samo da čine vožnju više zabavnom već i znatno poboljšavaju vidljivost u sumrak i tokom noći.
  • Muzička Oprema za Neprekidno Uživanje: Sa 3.5mm AUX priključkom i USB ulazom, vaši mali avanturisti mogu slušati svoju omiljenu muziku dok osvajaju okolinu.
  • Dugotrajna Baterija za Produžene Avanture: Zahvaljujući akumulatoru od 1x6V4.5Ah i punjaču od 6V1000mA, zabava nikada ne prestaje.
  • Sigurna Brzina za Bezbednu Zabavu: Maksimalna brzina od 3km/h osigurava bezbrižnu vožnju bez rizika od povreda.
  • Robustan Dizajn za Avanturističke Duše: Sa maksimalnim opterećenjem do 30kg, ovaj kvad je spreman za sve male istraživače.

Zašto Odabrati Naš Kvad?

  • Dizajniran za Sigurnu Zabavu: Naši kvadovi su kreirani sa fokusom na sigurnost, pružajući mir uma roditeljima dok se deca zabavljaju.
  • Napredne Muzičke Opcije: AUX i USB ulazi omogućavaju reprodukciju omiljene muzike, čineći svaku vožnju još uzbudljivijom.
  • Spreman za Sve Vremenske Uslove: Sa vodootpornim LED svetlima, vaše dete može uživati u avanturama bez obzira na vreme.
  • Neograničena Avantura sa Dugotrajnom Baterijom: Dugotrajna baterija znači manje vremena za punjenje i više vremena za igru.

Dodatne Informacije:

Kao firma od poverenja, obećavamo vam 2 godine zakonske garancije na ovaj proizvod, kao i 14 dana pravo na povraćaj novca ukoliko niste zadovoljni.

ID Oglasa: #165123259
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.