slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kraser 6Y Motocikl alarmna brava disk kočnice 110db ojačana

3.600 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
65
3
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pactum
Član od 10.01.2024.
kp izlog
* ZAŠTITITE SVOJ MOTOCIKL OVIM DOBROM DISK BRAVOM SA ALARMOM:  Ako tražite kvalitetnu zaštitu od krađe po povoljnoj ceni, ova disk brava sa alarmom je dobro rešenje. Univerzalna brava od 6 mm, snažan alarm od 110 dB i senzori pokreta za zaštitu vašeg motocikla, skutera ili električnog bicikla od pokušaja krađe.

 

* BRAVA MOTOCIKLA VRHUNSKOG KVALITETA: Ne štedite na bezbednosti vašeg motocikla. Ova motociklistička brava sa alarmom ima kućište protiv udara i rđe. Alarm je takođe vodootporan, tako da nećete morati da brinete o kiši. Poboljšana elektronika, kada se detektuje pokret, 3 zvučna signala upozorenja će vam dati dovoljno vremena da ga deaktivirate pre nego što se oglasi snažan alarm.

 

* JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU I BEZ GORE: Umorni ste od komplikovanih bezbednosnih sistema kojima je potrebno večno da se aktiviraju? Ova motociklistička disk brava sa alarmom zaključava se jednostavnim pritiskom na bravu. Njegov okov od 6 mm odgovara svim kočionim diskovima motocikala, skutera i električnih bicikla.

 

* SVE ŠTO VAM TREBA: Ovaj sigurnosni komplet za zaštitu od krađe motocikla uključuje sve što vam je potrebno da zaštitite svoj motocikl: 3 ključa, kabl za podsetnik, tekstilnu torbu, rezervni set baterija i imbus ključ. Sa ovom disk bravom, imaćete sve što vam je potrebno da zaštitite svoj motocikl!

 

* IZABERITE BREND #1 DA ZAŠTITITE VAŠ MOTOCIKLA:  Brend KRASER je sinonim za kvalitet, inženjering i strast za prevenciju krađe. Sa ovom motociklističkom disk bravom sa alarmom, biraćete najbolju zaštitu od krađe za vaš motocikl. Ne dozvolite da vam ukradu motocikl, zaštitite svoju investiciju uz KRASER!

 

NAPOMENA: Na poslednjim slikama je proizvod slikan uživo.
ID Oglasa: #162093472
Informacije

Predmeti su uglavnom nekorišćeni, u originalnom pakovanju, uveženi iz Švajcarske, ukoliko nije drugačije naglašeno u oglasu.  

 

  • Slanje AKS-om u celoj Srbiji - PostExpress ukoliko insistirate
  • Lično preuzimanje u Kragujevcu
  • Radna garancija, testirate prilikom preuzimanja, ukoliko nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku

Kontakt: 065 227 56 32

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.