slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Suzuki V Strom 650 DL ABS 2007 godiste

4.950 €

Kanjiža
Korišćeno
Dostupno odmah
184
0
danas
Odgovara na 0% poruka.
Dekimoto
Član od 23.10.2013.
Svi oglasi
Suzuki V Strom 650 DL ABS 2007 godiste u odlicnom stanju sa mnogo dodatno opreme. Motor uvek servisiran na vreme i bez ikakvih ostecenja ili tragova od popravke. Nije potrebno nikakvih ulaganje. Naravno je registrovan i vodi se na mene. Prepis obavezan. Motor se prodaje sa ili bez dodatne opreme. Od dotatne opreme ima: Roll bar, centralna nogara, stitnik agregata, stitnik hladnjaka, stitnik ruke(original), dodatni vizir sa podesavanjem visine, grejaci ruke od 250eu, karbonski auspuh sa db kilerom, pokazivac u kojoj je brzini motor, pokazivac punjenja, utikac 12v, USB utikac, maglenke, prelep kofer sa nosacem itd. Na 51.500 km su urađeni sledeci servisi, provera i podesavanje ventila, zamenjeno ulje sa filterom, zamenjene svecice, vazdusni filter, tecnosti u kocnicama, rashladni tecnost, podesavanje i ciscenje sistema za ubrizgavanje. Uz motor ide i fabricki auspuh. U slucaju bez opreme se skida sledece stvari: Rol bar, stitnik agregata, stitnik hladnjaka, stitnik ruke, auspuh, centralna nogara, dodatni vizir, kofer sa nosacem. Cena bez opreme 4450eu Cena sa opremom 4950eu
ID Oglasa: #165112156
Informacije
Molim cenjene kupce da me kontaktiraju putem telefona, poziv, sms, Viber ili WhatsApp. Zbog nedostatka vremena ne stizem odgovoriti na KP poruke.  
Kada saljete pitanju putem poruke, molim Vas ovako napisite: marka, model, kubikaza, godiste i koji vam je deo potreban.
Npr. Honda cbr1000rr 2005 prednji tocak, far, itd.

Hvala lepo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.