Motorola

Beograd

Član od: 13.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovoreno je da pošalje telefon, ali nije ispoštovao dogovor. Dva puta sam ga preko KP poruke zamolio da mi odgovori da li će poslati ili ne i nisam dobio odgovor. Da je odgovorio i izvinio se, ne bi dobio negativnu ocenu.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet nije poslat , a dogovorili smo se i oko cene i oko slanja. Prodao je predmet drugome , a mene blokirao bez razloga.
Kako lazes, reko je da budem u 5 kod ada moll ja sam bio u 16:40 ceko sam te do 18:10 kad sam te zvao govorio si da si za dve tri stanice tu ja stvarno nisam imao ni zivaca ni vremena da cekam do 22 sram te bili srami se jis kad te zovem ne sto buncas glumis kao slovenca nekog.Nemoj te da saradjuje te sa ovim clanom nepouzdan gasi telefon kad ga zovem steta sto ne mogu sliku poziva da okacim ovde da se vidi ko laze!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.