Motoshop-MRG

Kula

Član od: 11.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Rukavice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle više od 15 dana čekanja nisu poslali predmet niti se udostojili da se jave, čak me i blokirali kada sam pitao šta se dešava! ?? Totalno loši i neprofesionalni, zaobići ih svakako! !! Toliko izgubljenog vremena nizašta! !
Tako je kao sto je receno za rok isporuke, "niti se udostojili da se jave" , covek zove posle radnog vremena naravno da se necemo javiti. Takodje prigovara za to kako mu se nije odgovorilo na poruku, gde dobija odgovor da nam je bio uskrs i kako nismo radili od petka do ponedeljka i pise kako smo neprofesionalni i nema razumevanja da se ne radi zbog verskih praznika. Katastrofa od kupca, uzas! Medjutim on zove opet posle radnog vremena i ocekuje kako ce neko da mu se javi.

Motocikli | Oprema i delovi > Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo podmuklo poslovanje , ne citaju poruke redovno, salju iskljucivo sta imaju na stanju a ne proizvod sa slike. .kada im kazete da posalju ono sto ste porucili, njihov odgovor je " nemam volje da se raspravljam vrati proizvod ". . a kao drugo salju najskupljim kurirskim sluzbama da im se novac na noge donese , katastrofa !

Motocikli | Oprema i delovi > Točkovi i gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

vrlo neprofesionalno od strane prodavca iako sam insistirao na preciznim informacijama. .. receno mi je da je guma nova a ona je stara dve godine (DOT 4515). .. trazio sam da mi se uslika pomenuta guma pre slanja kako bih znao sta uzimam ali to nisu uradili vec su poslali gumu kojom nisam zadovoljan a nisu raspolozeni za zamenu iste. .. ovo ispod je njihov odgovor na moju primedbu "Nemam gumu novijeg DOT-a, ja gume radim po porudžbini i nikad ne znam u kom DOT-u će mi stići. DOT nažalost ne mogu da biram. Pošto su gume baš izdaleka, mi samo email-om komuniciramo sa dobavljačima. Inače, guma se vodi kao stara tek kada prođe 5 godina i onda se prodaje u pola cene. Ove gume koje ste kupili kod nas čuvaju se u specijalnim magacinima, na određenim temperaturama za gume i premazuju se materijalom koji se zove silika koji štiti gumu od vlage i svega ostalog što može da joj šteti. Za ove 4 godine nisam imala reklamacije na gume, samo pohvale i još dodatnih novih kupaca. Toj gumi koju ste vi kupili kod nas ništa ne fali, tako da vlasnik kaže da stvarno ne može da je primi nazad. "
Gospodin je izgovorio velike laži! Nijednom tokom poručivanja nije tražio da guma bude određenog DOT-a, to jest, 2017 godište, a pogotovo ne da slikamo gumu! Sramota!!!! Svi naši budući kupci ne treba se obaziru na ovakve komentare, jer su apsolutno netačni, a mogu da se informišu kod drugih naših kupaca koji su tražili da im slikamo gumu i da im pročitamo DOT da smo to vrlo rado i učinili! Ovo je prvi put da odgovaram na nečiji komentar na kupujem-prodajem oglasima, ali jako sam uvređena ovako velikim izrečenim lažima!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.