MPX AUDIO

Mali Zvornik

Član od: 03.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitarska oprema | Efekti i pedale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lepo sam pitao kakva je pedala, rekao je kao nova, ja je koristim na tezgama ali mi vise ne igra ulogu pa je prodajem jer sam isti zvuk postigao na drugi nacin. nakon sto sam video da bust na pedali ne radi odgovorio je da je nesto do struje i da probam drugo napajanje. isprobao sam sve zive opcije i bust i dalje nije radio. Nakon toga me je napao kako me nije sramota i da mu slobodno dam negativnu ocenu pored 92 pozitivne i 250 uspesno prodanih artikla. Da je pedala bila ispravna nikakav problem ne bi imao da je vratim. Sramota. Uvali neispravnu pedalu a onda se brani da nije bas bust koristio na njoj i kako me nije sramota pored tolikog njeogov uspeha da mu kazem tako nesto.
Ja tebi pozitivnu ocenu odmah a ti sačekaš da pokvariš pa negativnu... Sve si napisao kako jeste tekao razgovor i situacija- Samo ne znam gde si pročitao da sam rekao da nisam koristio boost- Pedala radi i ispravna je bila kada sam je poslao i upakovao kako treba tako da nije mogla biti ni u transportu oštećena. Nego je do tebe druže- iza mene stoje pozitivne ocene i uspešne transakcije- a ti ili si "pedalu pokvario" ili ti se zvuk ne svidja kao što sam ti rekao. Nigde ne piše da vraćam pošiljke ili pare ili da dajem kakvu garanciju ili da dajem opremu na probu ( može naravno kod mene uvek da se proba i proveri pre kupovine) a da šaljem pa da mi je ti vraćaš oštećenu što to meni treba - Još uvek mi se ovo nije dogodilo ali eto postoji za sve prvi put. Lep pozdrav i svako dobro
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.